"Campioana Romaniei suntem noi, restul e poveste. Daca se intampla, e un mare semn de intrebare. Dar vorbim la momentul care e.

Noi suntem campionii prin simplul fapt ca am facut 69 de puncte si ei au facut 67. Orice alta socoteala sunt virgule, sunt lucruri de avocaţi, sunt povesti. Fotbalul se joaca pe puncte. Iar tu cand invoci un lucru din spate, ce-ţi convine, invoc si eu ca de ce mi-ai luat doua puncte. Sunt doar un grup mic, mic, foarte mic, pe degete, care isi doresc asta. Restul, Romania toata a spus ca Viitorul e campioana. Cred eu ca asa va ramane. Vom vedea.... Eu cred ca Steaua nu facea asta. FCSB poate. Am facut un lucru incredibil pe care vor sa ni-l fure", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat ca adversara din Supercupa Romaniei, FC Voluntari, este o echipa buna si ca pentru FC Viitorul urmeaza un meci amical cu Olympique Marseille. "Asteptam aceasta finala pe care vrem sa o castigam. Voluntari e o echipa de experienţa, o echipa buna, intre noi si ei au iesit totdeauna meciuri bune.

Sper ca juctorii mei sa uite tot ce a fost anul trecut, sa o luam de la zero. Modesti, umili si cu pedala suta la suta, pentru ca in fotbal trebuie sa ai ambiţie si sa stii sa o iei de la capat. in momentul de faţa tot grupul se gandeste la meciul de la Voluntari, apoi vom avea un test important cu Marseille, in Elveţia. Mulţumim ca ne-au invitat.
E un test important pentru noi, chiar daca e drumul lung o sa mergem sa-l jucam", a afirmat el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Hagi a menţionat ca orice mutare ar face gruparea sa important este ca echipa sa nu fie mai slaba decat in sezonul trecut. "Orice mutare facem incercam sa nu fim mai slabi decat anul trecut. Am luat doi jucatori vaorosi, Herea si Marius Constantin. Deocamdata sunt foarte mulţumit de ei. Nedelcu e deocamdata cu noi, e foarte bun. Viitorul lui si-l decide singur. Chiar daca unii s-au suparat ca nu s-a dus acolo".

Supercupa Romaniei, intre campioana FC Viitorul si castigatoarea Cupei Romaniei, FC Voluntari, se va disputa duminica, de la ora 21.00, la Botosani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si