Cei doi copii au fost filmați de o martoră la incident. Femeia ar fi sunat la 112 după ce a privit scenele în care cei doi copii se jucau și alergau pe acoperișul unui bloc din Florești, județul Cluj.

Doi copii au fost filmați când alergau pe acoperișul unui bloc din Florești

Doi copii au fost filmați în timp ce alergau pe acoperișul de țiglă al unui blo c din Florești.

Scenele sunt extrem de periculoase, un accident putându-se petrece în orice moment.

Citește și: Un adolescent din Vrancea a fost prins în timp ce conducea fără permis. El a fost urmărit în trafic de polițiști

Nu este clar cum au reușit cei doi copii să urce pe acoperiș, dar unul dintre ei s-a apropiat chiar de margine și s-a uitat în jos, fără niciun fel de teamă.

Citește și: Mai mulți elevi au mers la școală în pijamale, în urma unei provocări de pe TikTok: „Un atac emoțional”

Cea care a filmat scenele a spus că a sunat la 112, pentru ca cineva să intervină. Administrația de locatari are obligația de a securiza accesul pe bloc, pentru a nu se produce vreun accident.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Părinţii care şi-au opărit şi lăsat să moară fiica de nici 3 ani, trimişi în judecată pentru omor calificat

Șobolani, gunoaie și miros insuportabil într-un cartier din Târgu-Mureș. Părinții își țin copiii în casă

Locuitorii unui cartier din Târgu-Mureș sunt disperați după invazia șobolanilor cauzată de munții de gunoaie din zonă. De teamă, aceștia își țin copiii în casă.

Părinții refuză să-și mai lase copiii în parc de teama infecțiilor și a mirosului insuportabil.  Șobolanii se plimbă liberi  pe trotuar și chiar intră în bloc.

Citește și:  Un bărbat și-a făcut singur trecere de pietoni în fața magazinului. Motivul este incredibil

Șobolanii au invadat un cartier din Târgu-Mureș

"Nu se poate aşa ceva! Sunt şobolani! Sunt foarte mari şi periculoşi. Dacă muşcă un copil, ce se intâmplă? Adică mie nu-mi convine.

Dacă îi convine domnului primar sau celor din administraţia publică, să-i ia, să-i ducă, să-i crească, treaba lor.

Eu nu vreau să îi văd în preajma copilului meu",  a spus o femeie.

Citeste si:  „Am încercat să-i scoatem. Nu aveai ce să scoți”. Cum s-a produs accidentul din Mehedinți, în urma căruia trei tineri și-au pierdut viața- kanald.ro

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citeste si:  Dinu Maxer a recunoscut că a împărțit camera de hotel cu Magdalena Chihaia: „Ne cunoaștem deje de două luni!- wowbiz.ro

Citește și:  EXCLUSIV: Stațiunea Costinești, în pericol de închidere/ Antreprenor turism: ”Dacă îi iei Costineștiului acest titlu, îi iei șansa la dezvoltare”

Autoritățile locale au anunțat că  deratizarea a început în urmă cu două zile, după ce ultima deratizare a fost făcută în 2021.

Ce spun autoritățile

"S-au amplasat până în prezent în jur de 7.500 de capcane pentru șobolani. Vor fi în jur de 15.000. În felul acesta, se vor elimina practic aceste rozătoare care au apărut sau apar, în general, în perioada asta de primăvară",  a precizat Florian Moldovan, director Agenţia Domeniului Public. 

Citește și:  Turiști americani, dezamăgiți de Transfăgărășan: ” Așa de mult gunoi”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si