În fața măcelăriilor, oamenii așteptau de parcă s-ar fi dat ceva pe gratis. Nici vorbă, căci kilogramul de carne de miel costa astăzi 45 de lei. Chiar și așa, oamenii au plecat cu sacoșele pline, și cu câteva sute de lei în lipsă.

Mulți români au lăsat cumpărăturile de Paște pe ultima sută de metri

Cei mai mulți au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri, fie pentru că au așteptat ca prețurile să mai scadă, fie că nu au avut timp. 

Citește și: „A fost un adevărat masacru”. Cum a arătat cel mai negru Paște din istoria României? Peste 2.000 de oameni au murit, iar unii dintre ei au fost îngropați de vii

” S-a scumpit! Era 39 acum două zile, ieri alaltăieri, și nu... acum e 45! Nu m-am gândit că e pe ultima sută de metri, adevărul e ca am riscat, dar fără să realizez.” , a spus un cumpărător.

Citește și: Jaf în Joia Mare: hoții au avut parte de surpriza vieții lor când au deschis seiful

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

În timp ce unii oameni pleacă cu sacoșele pline de la piață, alții se mulțumesc doar să se uite. Este și cazul celor două doamne care spun că nu își permit o masa îmbelșugată anul acesta.

Citește și: EXCLUSIV: Un fermier român stabilit în Noua Zeelandă și-a creat o fermă de peste 200 hectare/ ”Pentru mine, România este ca și părinții mei”

Eu nu-mi permit! Am venit să văd ce prețuri sunt și am luat trei pulpe de pui, mie îmi e suficient”, a spus o altă cumpărătoare.

Vânzătorii din piețe au scăzut prețurile la legume

Ca să golească tarabele cât mai repede, vânzătorii au scăzut prețurile cu până la 2-3 lei pentru legumele care se vând în cantitate mai mare. Iar strategia lor a funcționat- cumpărătorii s-au grăbit să prindă reduceri consistente la verdețurile de primăvară.

Citește și: VIDEO- Adepții unei secte au fost găsiți morți, după ce au ținut post negru ca să-l întâlnească pe Iisus: „Cetățenii mor de foame pentru a-l întâlni pe Iisus”

Și hreanul este mai ieftin- de la 10 lei, unii producători l-au redus la 7-8 lei/ bucata. Mărarul costă un leu/ legătura, păstârnacul 2-3 lei, iar ceapa verde, cea mai căutată legumă de astăzi, costă un leu/ legătura.

Agitație a fost și în mall-uri

Forfotă s-a creat și pe culoarele centrelor comerciale. Mall-urile au devenit un adevărat furnicar, iar oamenii au ieșit cu pungile pline de haine. Pentru cei mai mulți dintre ei, Vinerea Mare a fost o zi perfectă pentru o garderobă nouă, iar bugetul a fost pe măsură.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Citește și: Miracol la biserica care a ars din Borșa. Sute de credincioși au mers să se roage

Astăzi, centrele comerciale funcționează după orarul normal, însă de mâine, majoritatea vor avea un program mai scurt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si