Horoscop 16 martie 2023. Cum se anunță ziua de 16 martie pentru nativii din zodiac? Vezi aici cum se descurcă următoarele zodii.  

Vești foarte bune pentru  două zodii. Cum se anunță finalul de săptămână?

Sfatul zilei e să te bucuri din plin de viață și să trăiești clipa. 

Berbec

Horoscop 16 martie 2023. Cine are parte de o zi mai puțin bună

Horoscop 16 martie 2023. Cine are parte de o zi mai puțin bună

 
[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dacă gătitul nu ți se părea până acum o idee bună, se pare că te-ai înșelat. Încearcă să gătești ceva pentru familia ta și vei vedea ce bine te vei simți. De asemenea, vei primi aprecieri din partea celor apropiați și te vei simți împlinită din acest motiv. 

Taur

Niciodată să nu mai spui „niciodată” și dă-ți șansa de a fi mai deschisă pe viitor la experiențe noi. Ai mare grijă să nu pierzi ceva care ar putea să-ți aducă numai beneficii și să te facă foarte fericită.

Gemeni

Horoscop 16 martie 2023. Cine are parte de o zi mai puțin bună

Horoscop 16 martie 2023. Cine are parte de o zi mai puțin bună

 
[Sursa foto: PixaBay]

E momentul să te pui pe primul loc, deoarece în ultima perioadă te-ai cam neglijat.

Dacă te vei gândi mai mult la tine, vei avea parte de satisfacții mult mai mari. Fii mai încrezător și iubește-te mai mult, pentru că ai de ce!

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un vânător de fantome este atacat de un "spirit violent" într-o transmisiune LIVE

Rac

Ar fi bine să faci puțină ordine în dulap și să donezi hainele pe care nu le mai porți și de care te-ai plictisit.

Cu această ocazie, faci și o faptă bună. Chiar dacă au valoarea sentimentală, fă un bine și dă-le cuiva care are cu adevărat nevoie de ele.

Leu

Ai grijă de sănătatea ta. În ultimul timp, corpul ți-a transmis semnale conform cărora nu te simți bine, dar tu le-ai neglijat. Nu te juca și fă-ți o programare la doctor. Cu cât vei avea mai mare grijă de tine însăți, cu atât te vei simți mai bine.

Fecioară

Pentru Fecioare, se anunță câteva probleme în relația de cuplu. Nu mai ești deloc pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău și nu știi încotro s-o apuci. Îți este extrem de greu să te detașezi de tot ceea ce ați construit împreună, dar în același timp nu mai suporți tensiunea negativă dintre voi. Cel mai bine ar fi să discutați și să ajungeți la un punct comun. Doar așa te vei simți mai bine.

Balanță

Îți place să cheltui și, mai mult decât atât, să îți cumperi lucruri scumpe. Cu toate acestea, realizezi cât de mult ai cheltuit în ultima lună, iar acest lucru te-a făcut să intri într-o mică depresie și să îți vinzi toate hainele scumpe, de designer. Încearcă să te aduni și să fii mai cumpătată. 

Scorpion

E o perioadă bună pentru a investi mai mult în educația ta. De mult timp îți dorești să faci acest lucru, însă nu ai știut de unde să începi. Fă ceea ce îți place și vei vedea realizările cât de curând.

Săgetător

Ești extrem de motivat la locul de muncă, iar acest lucru se vede, însă nu ai deloc încredere în tine. Colegii tăi încearcă să îți redea încrederea în momentele grele, dar tu nu vrei să îi asculți. Încearcă să ai mai multă încredere în cei din jurul tău și te vei simți mult mai fericit.

Capricorn

O zi în care se iau multe decizii pentru Capricorni. Nu te grăbi, mai ales când vine vorba de bani, deoarece e posibil să faci anumite tranzacții ce nu îți vor aduce decât dezavantaje. 

Citește și: Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

Vărsător

Horoscop 16 martie 2023. Cine are parte de o zi mai puțin bună

Horoscop 16 martie 2023. Cine are parte de o zi mai puțin bună

 
[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Ai tendința de a îi critica pe prietenii tăi, dar ar fi bine să arunci un ochi asupra comportamentului tău. Nu încerca să pari superioară în fața lor, deoarece vor fi dezamăgiți și nu se vor mai simți deloc confortabil în preajma ta. În loc să-i critici, mai bine îi asculți și vii cu un sfat bun. 

Pești

Tocmai ai ieșit dintr-o perioadă mai grea și vrei să te relaxezi alături de familie și de partenerul de viață, potrivit astrelor. Ai grijă la acțiunile tale, pentru a nu mai fi nevoit să treci prin asemenea situații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si