Horoscop 2023 Săgetător. În prima jumătate a anului 2023, până în luna septembrie, Jupiter, planeta norocului, situată în Fecioară, va străluci în zona carierei. Astfel, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce schimbare benefică şi care poate oferi oportunităţi mărețe în plan profesional.

Pentru tine această schimbare se va resimţi în ceea ce priveşte viaţa socială şi relaţiile cu prietenii.

Mai mult, norocul va veni în viaţa ta prin intermediul altor persoane, mai ales al prietenilor.

Jupiter te va ajuta să-ţi perfecţionezi abilităţile de comunicare, ajutându-te să stabileşti câteva contacte benefice. Totodată, s-ar putea să-ţi doreşti să te implici într-un nou proiect sau într-un grup, în cadrul căruia să întâlneşti oameni noi. A doua jumătate a anului 2023 poate fi printre cele mai bune luni din viaţa ta în plan social.

Conjuncția planetelor din acest an încurajează în mod direct lucrul la relațiile cu ceilalți, dar și cu propria persoană. 

Dragoste și relații în viața Săgetătorilor în 2023

În 2023, Uranus în Berbec se va afla în casa a 5-a, a copiilor, creativităţii, dragostei şi relaxării. Astfel că, dragostea şi copiii te pot lua prin surprindere în acest an, sau ai putea să-ţi descoperi brusc un talent creativ sau o nouă pasiune. De asemenea, este foarte probabil să ai parte de multe surprize în dragoste, inclusiv şansa de a te îndrăgosti de cineva la prima vedere.

Citeste si: Horoscop 2023 Scorpion. Sufletul pereche îți va ieși în cale!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop 2023 Săgetător. Noroc în plan profesional pentru această zodie!

Horoscop 2023 Săgetător. Noroc în plan profesional pentru această zodie!

[Sursa foto: PixaBay]

Însă, Uranus va fi şi în acest an într-un aspect negativ cu Pluton, chiar daca nu va mai fi unul exact, iar gestionarea acestor energii combinate ar putea să-ţi aducă ceva dificultăţi. O relaţie cu un prieten sau iubit, ar putea fi stresantă pe parcursul acestui an.

Previziuni Sănătate- Săgetător 2023

Energia debordantă va deveni forța ta și îți va amplifica starea de bine. Vei fi determinat să depășești provocările, iar dorința de a fi competitiv se va stârni. Ar fi bine să încerci un sport nou, unde te așteaptă o mulțime de prieteni noi.

Citeste si: Horoscop 2023 Taur: Surprize mari! Ce ne spun astrele?

Spre finalul anului, datorită poziției lui Marte, dorința de pasiune și aventură încep să se trezească în Săgetător. Cea mai mare frică a ta va fi depășită, fie că îți este frică de înălțime sau de singurătate. Așadar, adună-ți curajul pe care ți-l aduce această perioadă și mergi înainte. Depășindu-te pe tine însuți, vei trăi o adevărată aventură.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop 2023 Săgetător. Noroc în plan profesional pentru această zodie!

Horoscop 2023 Săgetător. Noroc în plan profesional pentru această zodie!

[Sursa foto: PixaBay]

Bani și Carieră- Scorpioon 2023

Anul 2023, va fi unul pe care Pluton îl va petrece în Capricorn, semnul în care a intrat pentru prima dată în 2022. Și pentru că această planetă va ocupa pentru următorii douăsprezece ani a doua ta casă din horoscop, cea a resurselor personale, nu există un moment mai potrivit decât cel din prezent pentru a manifesta mai multă responsabilitate în privinţa priorităţilor financiare din viaţa ta, inclusiv creșterea veniturilor.

Citeste si: Horoscop 2023 Rac. Cariera este pe primul loc

Totodată, un aspect negativ care se formează cu Uranus, transmite că modul în care acţionezi în 2023 poate duce la îmbogăţirea ta, sau la situaţia contrară, aşa că este indicat să planifici cu atenţie, să nu te grăbeşti să-ţi asumi riscuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si