Horoscop 22 decembrie 2022. Horoscopul zilei de joi, 22 decembrie 2022,  vine cu reușite și momente de relaxare pentru majoritatea zodiilor. Zodiile sunt în căutarea cadourilor potrivite pentru persoanele dragi și fac tot posibilul pentru a rezolva treburile importante ca să fie liniștite de sărbători. Pot simți puțină presiune și au impresia că nu au destul timp pentru a face tot ce și-au propus astăzi. Vor reuși să rezolve toate obstacolele care le apar astăzi în cale.

Horoscopul zilei de 22 decembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul zilei de 22 decembrie  pentru toate semnele zodiacale!

Citește și: Horoscop 21 decembrie 2022. O zi liniștită și plină de momente de relaxare pentru aceste zodii

Horoscop 22 decembrie 2022.

Horoscop 22 decembrie 2022. O zi aglomerată pe plan profesional și personal pentru zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii sunt concentrați pe muncă și pe treburile pe care le au de făcut la serviciu. Se simt epuizați și puțină relaxare nu le-ar strica înainte de a începe pregătirile pentru sărbători. Reușitele de la locul de muncă le aduc fericire și îi fac să uite de efortul și stresul pe care l-au avut la serviciu. Au multe lucruri de făcut în perioada sărbătorilor, dar se bucură că îi pot ajuta pe cei dragi.

Taur

Taurii petrec mai mult timp acasă și pregătesc preparatele pentru masa de sărbători.

Se organizează pentru a avea timp să facă tot ce au stabilit cu familia. La finalul zilei se vor relaxa alături de cei dragi, povestind sau vizionând filme de sărbători.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Luna în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrograma

Horoscop 22 decembrie 2022.

Horoscop 22 decembrie 2022. O zi aglomerată pe plan profesional și personal pentru zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii se liniștesc și nu lasă conflictele care apar astăzi să le strice ziua și starea bună pe care o au. Fac tot ce pot pentru a sta departe de lucrurile sau persoanele care nu le aduc liniște. Nu vor putea evita lucrurile care se întâmplă în jurul lor și starea și concentrarea lor pe ceea ce este important ar putea devia. Au alături persoane care îi susțin și îi ajută să revină la lucrurile mai însemnate și la ceea ce au de făcut la locul de muncă.

Rac

Racii se bucură de această perioadă mai ceva ca un copil mic. Vor să facă totul și să fie perfect atât în bucătărie, cât și în decorarea locuinței. Pot primi o sumă de bani care îi va ajuta să facă cumpărăturile de sărbători și să cumpere celor din familie cadourile pe care și le doresc. Relația de cuplu revine la normal după o perioadă în care certurile și reproșurile au fost aproape zilnice.

Leu

Leii sunt într-o formă extraordinară.

Se ocupă de cadourile pentru persoanele importante din viețile lor. Se stresează pentru că nu găsesc cadourile perfecte pe care să le ofere celor dragi și își doresc ca totul să fie excepțional. Vor să îi surprindă cu cadourile pe care și le doresc. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, o sumă de bani le intră în posesie lor sau partenerului de cuplu, bugetul se va mări și vor putea rezolva cele apărute. Nu ar trebui să cheltuie bani pe lucruri de care nu au nevoie în această perioadă.

Fecioară

Fecioarele lasă totul pe ultima sută de metri și se aglomerează, în general sunt persoane organizate care fac totul la timp. Au nevoie de timp pentru a pregăti cadourile de sărbători pentru cei dragi, dar nu le este suficient. Vor sta peste program la locul de muncă pentru anumite situații care au rămas nerezolvate sau au apărut când se așteptau mai puțin. Reușesc să rezolve problemele care apar la serviciu, dar persoanele dragi îi vor critica pentru că i-au neglijat în această perioadă.

Balanță

Balanțele sunt cu capul în nori. Au întâlnit pe cineva care i-a cucerit și speră ca lucrurile să se îndrepte în direcția dorită și să înceapă un nou capitol pe plan sentimental. Sunt persoane care apreciază ceea ce sunt și cum se comportă cu cei din jur. Răutățile altora îi pot demoraliza, dar cei dragi îi sprijină și se bucură pentru fericirea pe care o trăiesc alături de persoana nou întâlnită.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să se gândească de mai multe ori înainte de a vorbi. Lucrurile pe care le spun ar putea să le deranjeze pe unele persoane. Sunt de părere că au dreptate într-o situație dar nu trebuie să exagereze și să accepte că fiecare persoană are punctul ei de vedere. Nu ar trebui să pornească conflicte sau să deschidă răni mai vechi care să aducă nefericire lor și persoanelor dragi, e important să nu folosească cuvinte dure pe care le-ar putea regreta.

Citește și: Horoscop 20 decembrie 2022. Zodia care își întâlnește sufletul pereche

Horoscop 22 decembrie 2022.

Horoscop 22 decembrie 2022. O zi aglomerată pe plan profesional și personal pentru zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii se bucură de lucrurile bune care li se întâmplă. Se așează și se conturează lucruri pe care le așteptau de mult timp. Au ocazia unei oportunități minunate și se consultă cu persoanele dragi pentru a putea lua cea mai bună decizie. Pe plan financiar lucrurile stau bine, primesc bani înapoi și își pot lua lor și celor dragi cadourile așteptate. Merg la cumpărături pentru cadouri, alimente și tot ce mai au nevoie. Relația cu partenerul de cuplu revine la normal și este una de poveste după o perioadă în care totul se oprise să funcționeze și niciunul nu mai făcea nimic pentru a salva relația de iubire.

Capricorn

Capricornii au o formă bună și sunt hotărâți să ia o decizie importantă pentru viitorul lor. Sunt persoane independente, dar nu trebuie să se grăbească în a lua decizii fără a se gândi de mai multe ori înainte și ar fi bine să ceară sfatul unei persoane importante din viața lor. Sunt de părere că visurile și dorințele pe care le au sunt cele prioritare care le pot aduce satisfacție și fericire pe toate planurile.

Vărsător

Vărsătorii sunt nehotărâți. Ar trebui să se concentreze pe bani pentru că în ultima perioadă au cheltuit mai mulți bani din buget decât aveau stabilit și au intrat în economiile pe care le aveau. Pot rămâne cu câteva datorii. Trebuie să se asigure că totul va fi pregătit așa cum trebuie pentru anul viitor și să nu intre în noul an cu probleme la capitolul financiar.

Pești

Peștii sunt puși pe distracție și vor să petreacă. Se bucură de reușite importante pe care le vor sărbători. Rezultatele extraordinare pe care le-au obținut trebuie sărbătorite. Au nevoie de puțin timp pentru a se liniști și relaxa după o perioadă aglomerată și stresantă la locul de muncă. Aleg să petreacă timp alături de familie și să se relaxeze alături de persoanele importante pentru că în ultima perioadă au pus pe locul doi familia și au muncit mult.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cele 4 zodii care își vor schimba viața în 2023. Vor avea noroc pe toate planurile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si