Este o zi excelentă pentru plimbări în natură și relaxare. Trei nativi vor avea parte de un weekend cu surprize plăcute. Cereri în căsătorie, aventuri și multă voie bună.

Horoscop 4 septembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 4 septembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Citeste si: Horoscop septembrie 2021. Schimbări majore pentru trei zodii. Este luna lor de aur


Berbec

Planurile tale de weekend sunt deja făcute. Vrei să îți iei familia într-o escapadă la munte, care include și organizarea de trasee montane. Însă, acest sport nu este pe placul tuturor membrilor familiei.

Taur

Vrei să îți petreci finalul de săptămână în compania celor dragi și de aceea organizezi o cină specială la tine acasă. Toți invitații îți vor lăuda calitățile de bucătar.

Gemeni

În acest weekend vei avea musafiri veniți din străinătate, așa că vei încerca să te dai peste cap și să organizezi totul ca la carte ca să îi impresionezi. Partenerul de cuplu te va ajuta să îți duci țelul până la capăt.

Rac

Sfârșitul de săptămână te găsește muncind. O prietenă te va invita la cină, însă vei fi nevoit să o refuzi pentru că deja ți-ai făcut planuri pentru tot timpul liber, care îți mai rămâne după lucru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 4 septembrie 2021. Weekend de vis pentru trei zodii
Horoscop 4 septembrie 2021. Weekend de vis pentru trei zodii

Leu

În acest weekend vei petrece mai mult timp alături de persoana iubită și vei face activități în aer liber. Seara o veți dedica serialului vostru preferat, mai ales că au apărut episoade noi.

Citeste si: Horoscop dragoste septembrie 2021: Zodiile care vor avea o lună de vis

Fecioară

Fecioarele vor participa la un botez sau o cununie şi rupe în două ringul de dans. Ultima perioadă a scos la suprafaţă latura petrecăreaţă a nativilor din Fecioară.

Balanță

Balanțele vor merge în vizită pe la rude şi se vor bucura de calitatea de musafir. Partenerul de cuplu nu se va simţi comod în preajma rudelor persoanei iubite şi pot apărea discuţii.

Scorpion

Sfârşitul de săptămână te prinde făcând curăţenie şi ocupându-te de cei mici. Te gândeşti serios să îţi duci copiii la părinţi ca să ai şi tu parte de o zi liberă în care să te relaxezi.

Săgetător

Zilele acestea ai tendinţa să faci risipă de bani şi să faci cumpărături în exces. Fii mai cumpătat şi încearcă să pui nişte bani deoparte pentru cheltuieli neprevăzute. Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie rapidă de bani.

Capricorn

Vei avea un final de săptămână plin de aventură. Persoana iubită îţi va face o surpriză şi te va duce în drumeţie, ceea ce nu e chiar ce îţi doreai tu. Cu toate acestea, te vei distra alături de ea şi nu va lipsi adrenalina.

Horoscop 4 septembrie 2021. Weekend de vis pentru trei zodii
Horoscop 4 septembrie 2021. Weekend de vis pentru trei zodii

Vărsător

Acest final de săptămână de prinde în casă făcând curățenie și sortând lucrurile care nu îți mai sunt de folos. Mâine seară vor veni niște prieteni pe la tine și veți petrece momente speciale împreună. Partenerul tău nu va fi încântat de această vizită fiindcă avea alte planuri pentru tine.

Pești

Peștii vor lenevi în acest weekend. Aceștia se simt obosiți mai tot timpul și nu dau randament. Nativii din Pești sunt sfătuiți să se îngrijească de sănătatea lor și să își organizeze mai bine timpul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si