Horoscop. Iată cele trei zodii de speriat:

Horoscop. Taur

Nu degeaba i se spune Taur acestui nativ. Pentru că e egoist şi încăpăţânat şi pentru că nu contează decât el şi nimic altceva. De aici şi zgârcenia lui proverbială care îi îndepărtează până şi pe cei pe care într-un fel sau altul îi iubeşte. E mereu pus pe harţă şi se enervează repede, din orice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Trei zodii cu lipici la bani în luna mai

Horoscop. Peşti

Blândul şi sensibilul nativ din zodia Peşti nu ai zice că poate să te deranjeze vreodată cu ceva. Ei bine, până când ajungi să îl cunoşti de-a binelea şi să îţi dai seama că nu e nici pe departe atât de sincer şi curat la suflet.

E schimbător şi dependent şi un maestru în artă minciunii, mai ales atunci când trebuie să iasă el bine dintr-o situaţie încurcată.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Două zodii care pot cuceri lumea dacă își unesc forțele

Horoscop. Berbec

Berbecul te atrage cu energia şi cu poftă lui de viaţă. Şi pe bună dreptate că nu ai cum să îi rezişti.

Dar ce te faci atunci când începe să îşi impună punctul de vedere cu atâta determinare încât e în stare să te anihileze. Porneşte adevărate războaie pentru a-şi impune ideile. E egoist şi nu îşi recunoaşte niciodată greşelile, potrivit  ele.ro.

Citeste si: Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si