Horoscop ianuarie 2023. Luna ianuarie aduce pentru majoritatea nativilor liniște și regăsire interioară. Astrele îi sfătuiesc să fie cât mai axați pe pace și să evite situațiile negative. 

Nu vă lăsați afectați de criticile din jur!

Horoscopul lunii ianuarie 2023 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul lunii ianuarie 2023 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii încep anul cu dreptul. Anul 2023 se arată un an prosper și plin de realizări. Se anunță o lună plină de provocări, pe care le veți trece cu brio. Nu vă speriați dacă pe parcurs apar diverse piedici.

Citește și: Horoscop 4 ianuarie 2023. Zodia care se gândește la viitor

Le veți înfrunta pe toate.

Taur

Taurii se simt în al nouălea cer în această lună. Întâlnesc o persoană care îi va face să zâmbească cu adevărat și să simtă fiorii dragostei. Profitați din plin de această perioadă plină de energie pozitivă.

Gemeni

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gemenii vor face o călătorie importantă în această lună. Este o călătorie care vă va influența viitorul. Nu vă faceți griji deoarece aveți totul în control și nimic rău nu se poate întâmpla. Astrele vă sfătuiesc să fiți curajoși și să aveți încredere deplină în voi.

Rac

Racii vor avea o perioadă în care se regăsesc. Anul 2022 a fost destul de haotic pentru voi, astfel că vă simțiți puțin debusolați.

Este normal, dar luna ianuarie vă va aduce multă liniște și relaxare.

Leu

Leii se împacă cu o persoană din trecut. Simțeați nevoia acestei împăcări. Astrele vă sfătuiesc să începeți să comunicați mai des și să fiți mult mai deschiși oportunităților care vin. Este în regulă să spuneți ce simțiți.

Fecioară

Fecioarele întâlnesc o persoană specială de care se vor simți atrași instant.

Citește și: Mercur retrograd 2023. Cum sunt zodiile influențate de aceste mari hop-uri în viața lor

Astrele vă sfătuiesc să faceți primul pas în cazul în care vă doriți să formați o relație cu această persoană. Fiți curajoși și aveți încredere în potențialul vostru.

Balanță

Balanțele se simt liniștite în această lună. Sunt axate pe liniște interioară și pace, așa că luna ianuarie este din plin benefică. Chiar dacă apar pe parcurs diverse obstacole, balanțele trebuie să învețe controlul de sine și să nu se lase afectate de nimic negativ din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Întâlnesc o persoană care îi face să se simtă foarte fericiți. Aveți încredere în Univers și lăsați lucrurile să se întâmple de la sine. Sunt anunțate vești bune!

Săgetător

Săgetătorii încep un nou capitol. Fie întâlnesc pe cineva nou, fie își schimbă job-ul. Orice alegere este bine-venită pentru voi și benefică. Îmbrățișați schimbările care vin și fiți curajoși.

Capricorn

Capricornii decid că anul 2023 este benefic schimbărilor și transformărilor. De mult timp simțeați nevoia unei schimbări. Anul 2023 vă aduce oportunitatea de a avansa la job.

Vărsător

Vărsătorii vor avea succes pe toate planurile în luna ianuarie 2023. Aceștia vor fi fericiți pe toate planurile, mai ales că vor primi o promovare și implicit o creștere financiară. 

Pești

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Peștii vor avea parte de o promovare la locul de muncă. De mult timp își doreau această schimbare, așa că anul 2023 le aduce această veste bună. Munca grea din ultimele luni va fi recompensată și va aduce dividente mari. 

Citește și: Horoscop chinezesc 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si