Horoscop octombrie 2023. A doua lună de toamnă vine cu schimbări radicale pentru zodii. Nativii vor trece prin mai multe transformări, atât la nivel spiritual, cât și profesional.

Berbec

Luna octombrie vine cu o doză de productivitate pentru berbeci. Sunteți energici, plin de viață și treceți printr-o perioadă de prosperitate pe toate planurile. Nu vă faceți griji că nu o să vă iasă ce v-ați propus, căci, cu răbdarea și cu energia de care dați dovadă, veți reuși tot ce v-ați propus.

Taur

Taurii își exprimă liber emoțiile și sentimentele însă este important să aibă grijă în fața cui se destăinuie. Nativii zodiei sunt preocupați în această perioadă de aspectul fizic, dar și de curățenia și bunăstarea casei. Cu toate acestea trebuie să cheltuie mai puțin pentru a nu avea parte de o gaură la buget și trebuie să se focuseze în principiu pe necesități.

Gemeni

Gemenii revin la energia pozitivă de care aveau nevoie. Chiar dacă au trecut prin momente dificile și prin perioade pline, astrele le zâmbesc în sfârșit. Se simt mai liberi și mai dezinvolți și se pot concentra pe propria persoană, dar și pe lucrurile importante.

Rac

Nativii acestei zodii sunt hotărâți să se concentreze pe atribuțiile pe care le au și să treacă la fapte mari.

Ultima perioadă a fost destul de haotică pentru raci, fiind distrași de gânduri și sentimente, însă, acum, astrele le vor veni în ajutor cu energie și putere de muncă.

Balanță

Este timpul să lăsați în urmă tot ce vă trage în jos și să vă focusați pe energiile pozitive din viața voastră. Deoarece Soarele este sub semnul Balanței, luna octombrie va fi cel mai bun prilej pentru a reuși să faceți tot ce vă propuneți. 

Fecioară

Ultima perioadă a fost plină de conflicte și neînțelegeri pentru Fecioare. Nativii zodiei vor putea în sfârșit să se relaxeze în această perioadă și îți vor găsi liniștea sufletească. Legăturile cu familia și cu prietenii apropiați se vor relua treptat. Chiar dacă în ultima perioadă Fecioarele s-au arătat mai irascibile, acum este momentul în care pot să își ceară scuze și să fie împăcați cu propria persoană.

Scorpion

Luna octombrie vine cu planuri mari pentru Scorpioni. Aceștia vor adopta rolul de lideri, atât în grupul de prieteni, cât șui în societate. În primele zile ale lunii este posibil să existe discuții în familie din cauza atitudinii acestora, însă, treptat, se vor schimba păreri, iar lucrurile vor ajunge pe făgașul normalului.

Săgetător

Săgetătorii vor avea mult de muncă la începutul lunii octombrie, dar, potrivit proverbului, „după muncă vine și răsplata”. Vor să economisească cât mai mult, motiv pentru care vor pune de o parte o mică avere în pușculiță. Chiar dacă serviciul vă ocupă cea mai mare din timp, recomandat ar fi să luați o pauză și să vă focusați și pe propria persoană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Capricorn

Capricornii sunt puși pe decizii. Luna octombrie este luna marilor schimbări pentru Capricorni, motiv pentru care nativii sunt hotărâți să aleagă doar ce este mai bine.

Pe plan profesional, Capricornii vor avea parte de noi oportunități. Munca din ultima perioadă vă va fi răsplătită, iar în viitorul apropiat, veniturile ar putea avea creșteri substanțiale.

Vărsător

Vă preocupați prea mult de bunăstarea altora și vă puneți pe voi pe locul doi. Este recomandat să fiți puțin mai egoiști și să profitați de răsfățul care vi se cuvine după perioada aglomerată prin care ați trecut. Următoarea perioadă vine cu vești bune pentru Vărsători, din punct de vedere al carierei, dar și al dragostei.

Pești

O nouă schimbare se va abate asupra vieții nativilor Pești. Sunteți hotărâți să mutați munții din loc, dar luați lucrurile cu calm. În următoarea perioadă aveți nevoie de încredere și putere. Gândurile negative s-ar putea să vă apară în minte, însă, sunt lucruri total neadevărate. Aveți încredere în voi, iar relația dintre nativi și parteneri devine din ce în ce mai bună și mai apropiată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si