Hotii au dat lovitura in jurul orei 21 si 45 de minute, cu doar un sfert de ora inainte de inchidere.

Unul dintre hoti ar fi tinut" de sase", pentru a nu fi paznici in zona, iar intre timp celalalt punea in geanta kilograme intregi de aur.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Principalul autor al furtului ar fi asteptat pana cand s-a incheiat programul tuturor magazinelor din zona, apoi a luat toate bijuteriile de aici si a parasit centrul comercial pe la cea mai apropiata iesire. Anchetatorii spun ca prejudiciul, in aceasta cauza, se ridica la peste 600.000 de lei

Capul operatiunii s-ar fi dus apoi in zona statiei de autobuz, iar de acolo s-a facut nevazut.

Chipul lui ramane o necunoscuta, iar asta pentru ca purta o sapca pe cap. Din acest motiv, imaginile suprinse de pe camerele de supraveghere nu sunt suficiente pentru ca politistii sa-l prinda.

Proprietarii acestui magazin de bijuterii de pe coridorul centrului comercial au inchiriat spatiul, dar se pare ca nu si-au luat toate masurile de siguranta pentru bunurile lor.
Potrivit unor surse din ancheta, aurul ramanea peste noapte in vitrinele care erau acoperite doar cu o husa neagra.

Asadar, reprezentantii centrului comercial sunt momentan absolviti de vina. In schimb, administratorii magazinului au ramas cu o paguba uriasa.

DETALII DESPRE ACEST JAF AI DISEARĂ ÎN JURNALUL ȘTIRILOR KANAL D DE LA ORA 19:00!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si