O alta zona periculoasa a Romaniei este judetul Hunedoara. Am inceput cu orasul Vulcan unde avem un cartier extrem de periculos. o sa mergem acolo si o sa vedem ce se intampla.

In urma cu trei ani, aici avea loc o dubla crima comisa de un individ care locuia in celebrul si periculosul cartier denumit ,,Dallas".

Patronal barului si bodyguard-ul localului au fost ucisi cu multiple lovituri de cutit.
Nu este ceva nou in oras, mai ales aici, in enclava fricii, unde bataile, scandalurile si reglarile de conturi fac parte din rutina zilnica.

Unul dintre cei mai agresivi locuitori ai cartierului este indicat echipei noastre. Stefan Stroe incearca sa-l abordeze.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Suntem in Petrosani, in cartierul denumit ,,Aeroport,,. O sa mergem in acest cartier care este la fel de rau famat ca cel din Vulcan, si o sa vedem ce gasim aici.

Localnicii traiesc si acum cu imaginea unei crime infioratoare, savarsita in cartierul lor.

Chiar in acest bloc, in urma cu cativa ani, a fost una dintre cele mai infioratoare crime care s au petrecut vreodata in Romania.

Acolo la etajul patru.

In cartier sunt multe spargeri de locuinte si talharii..

Si aici exista un tartore! Iata discutia cu el si judecati singuri daca este bine sa va aventurati pe strazile zonei!

Iata si raspunsul la intrebarea daca este bucuros cand vede fete noi in cartier. Va avertizam ca afirmatiile sale pot fi considerate socante.

Am ajuns in Deva, un alt loc din judetul Hunedoara.

Acum suntem chiar in zona garii. Acesta este un loc periculos, asa cum ne spun locuitorii de aici.

Vedeti cum stau grupati acesti oameni? Au rspandit teroarea in Deva. Acest cartier este extreme de periculos..Aveti mare grija cand veniti in aceasta zona.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si