Totodată, ANM a emis și un cod galben de ninsori moderate care își vor face apariția în zonele montane înalte.

În perioada 31 martie – 1 aprilie, vremea va fi una deosebit de rece, în special în sudul țării, acolo unde vântul va sufla în general moderat și va amplifica astfel senzația de frig.

Temperaturi minime preponderent negative se vor înregistra în timpul nopților și al dimineților, local sub -5 și își va face apariția inclusiv bruma.

Citeste si: Ordonanța Militară 6, punct cu punct. Ce noi măsuri de urgență prevede- DOCUMENT

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În noaptea de marți (31 martie) până în dimineața de miercuri (01 aprilie) sunt anunțate ninsori în cea mai mare parte a zonei montane și a celei submontane, centrul și sud-vestul țării, acolo unde se va depune stratul de zăpadă. Precipitațiile vor apărea în zona de sud-est a teritoriului, sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare.

Citeste si: România prelungeşte suspendarea zborurilor spre şi dinspre Italia şi Spania

Vântul va sufla cu o putere destul de mare, de 60-70 km/h în zona montană înaltă și cu rafale de 50-60 km/h în Muntenia, sudul Banatului și pe litoral.

Citeste si: Rețetă lipie pentru hummus sau shaorma. Cum o poți face în casă

Potrivit ANM, până miercuri, 1 aprilie, orele 10:00, în Carpații Meridionali și de Curbură, în sudul Transilivaniei, nord-vestul Munteniei dar și în vestul și nordul Olteniei și sudul Banatului vor apărea ninsori în general moderate cantitativ și se va depune un strat de zăpadă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si