Un inceput de tornada a fost surprins in imagini de un localnic din Alexandria. Pe filmare se observa cum in timpul furtunii norii se pun in miscare sub forma unei palnii. Barbatul a postat imaginile pe un site de socializare si au adunat aproape o mie de vizualizari in doar cateva minute.

Fenomenul meteo rar a aparut in judetul cel mai afectat de inundatii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"In urma precipitatiilor abundente din ultimele minute, situatia la nivelul judetului se prezinta astfel: la Rosiorii de Vede- o curte inundata, se intervine cu o motopompa si 2 pompieri; la Alexandria, pe str. Ciocan- o curte inundata, subsolul unei banci, o curte pe strada Fratii Golesti, o curte pe strada Libertatii. O situatie destul de complicata se regaseste la Calomfiresti, unde sunt mai multe curti inundate, precum si strazi comunale'', precizeaza ISU Teleorman.

In general, apa a inundat curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Din fericire, nu avem victime la nivelul judetului.", precizează ISU Teleorman.

Treisprezece localitati ale judetului Teleorman au fost afectate de inundatiile provocare de ploile torentiale din ultimele ore, apa intrand in beciuri, curti si case si acoperind strazi si drumuri comunale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si