Din 24 decembrie până vineri, poliţiştii au depistat 234 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 144 de minori, potrivit sursei citate de Agerpres.

Citește și: Incident tragic în Poiana Brașov, după ce o tânără a fost găsită inconștientă în zona gondolei. Polițiștii au început cercetările în acest caz

De asemenea, au fost depistate 63 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea, 56 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, cinci aveau mandate de arestare preventivă, o persoană avea emisă pe numele ei un mandat european de arestare şi un cetăţean- o sentinţă de internare într-o unitate medicală de specialitate.

Două tinere dispărute la Clisura Dunării, de negăsit

Zona Clisurii Dunării este împânzită de pompieri, salvamontiști și polițiști, după ce două tinere au dispărut în mod misterios.

Citește și: Incident tragic în Brașov. O adolescentă a fost grav rănită în urma unui accident în Masivul Postăvaru

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele două mergeau cu un autoturism către Bigăr. La un moment dat, prietenii lor n-au mai putut lua legătura cu ele.

Primele informații despre dispariția fetelor

Conform ISU Caraș-Severin, cele două tinere se aflau într-un autoturism și mergeau spre localitatea Bigăr, comuna Berzasca. 

Apelul a fost făcut puțin după miezul nopții de către un prieten al tinerelor, care a sesizat că acestea nu au mai ajuns și nici nu pot fi contactate.

Până la această oră, cele două persoane și mașina în care călătoreau nu au fost găsite. 

La căutări participă ISU-Secția Moldova Noua cu un microbuz cu 5 subofiteri, IJJ cu 4 subofițerii cu 1 Duster, IPJ cu 4 agenți, IJPF- 2 agenți, 1 pădurar, responsabilul cu paza la Ocolul Silvic Berzasca. La ora 6.50 a plecat și Salvamont cu o mașină și salvamontiști. 

Citește și: Misiunea importantă a Poliției italiene: Ofițerii au traversat o parte din ţară cu un Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si