Accidentul rutier a avut loc pe E70, între Alexandria şi Vităneşti Două autoturisme au fost implicate în acest eveniment. O descarcerare a fost trimisă de către ISU Teleorman, o autospecială de stingere, un SMURD, alături de un echipaj SAJ.

„În urma acestui eveniment au rezultat două victime, dintre care una cu leziuni uşoare, conştientă şi cooperantă, preluată de SMURD şi cealaltă, cu leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţă constatând decesul.

Victima decedată a fost găsită de salvatori încarcerată în caroseria deformată a autoturismului, ea fiind scoasă de pompieri cu ajutorul echipamentelor de descarcerare”, a informat ISU, conform news.ro.

Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili producerea accidentului.

Accident cu trei mașini în județul Galați

Accident grav, cu trei autoturisme, în județul Galați. Patru persoane au ajuns la spital, printre care și un copil.  Potrivit sursei citate, pe DJ 251, în imediata apropiere a localității Schela, a avut loc accidentul rutier.   

Citește și: Coliziune frontală pe Valea Oltului. Patru persoane au fost rănite

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

S-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre comuna Slobozia Conachi către comuna Schela, la o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a lovit frontal o altă autoutilitară, condusă în mod regulamentar de un bărbat de 31 de ani.  

Toate autovehiculele implicate au fost avariate.

 

Citește și: Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

Coliziune frontală pe Valea Oltului. Patru persoane au fost rănite

Accident, pe Valea Oltului, pe DN 7, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului. Accident frontal pe DN 7, noaptea trecută. Patru persoane au fost rănite, în urma unei  coliziuni dintre două autoturisme. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins ulterior.

Acesta avea o valoare de 0,40 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au transportat la spital pentru stabilirea alcoolemiei exacte. Celălalt șofer testat a avut rezultatul negativ.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si