In 2008, Gabriel, un pusti de 7 ani dintr-o comuna botosaneana, ajungea la spital in stare grava dupa ce mancase la o masa 5 kilograme de jumari! Riscul de infarct era foarte mare pentru copilul a carui greutate oscila intre 97 si 100 de kilograme, asa ca medicii l-au internat imediat. Mutat intr-un centru de plasament din Botosani, Gabriel a ajuns in urmatorii doi ani la o greutate acceptabila, 56 de kilograme, dar reintegrat in familie s-a pus iarasi pe mancat, ajungand rapid la 67 de kilograme.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Intrat la regim strict, pustiul a avut parte apoi de mese fara grasimi si dulciuri si de multa miscare, asa ca doctorii erau optimisti in privinta lui. "Va ajunge un copil ca toţi ceilalţi atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, pentru că îşi doreşte acest lucru şi munceşte pentru asta", sustineau in 2011 cadrele medicale care se ocupasera de cazul lui Gabriel. Astazi, Gabriel este un adolescent normal, are 17 ani si jumatate si un pic peste greutatea optima, dar oricum departe de gabaritul depasit de pe vremuri, care l-a si adus in atentia opiniei publice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si