Potrivit informațiilor apărute pe pagina de Instagram @viperele___vesele, Dragne Radu, concurentul din sezonul 3 și 4 al emisiunii Puterea Dragostei de pe KanalD, ar avea o iubită în România.

”Avem deosebita plăcere să v-o prezentăm, în sfârșit, pe Ramona, veșnica iubită de acasă a lui Răducu, cea care îl așteaptă mereu cu brațele deschise și rabdă cu stoicism teatrul pe care îl face el cu Adelina în casa Puterea Dragostei.”,

scrie pagina de Instagram, @viperele___vesele.

Dezvăluire uluitoare

[Sursa foto: Instagram]

Cine este, de fapt, Ramona

Cea despre care se speculează că ar fi iubita lui Radu de la Puterea Dragostei este Ramona, o tânără în vârstă de 20 de ani care locuiește în București. Aceasta urmează studiile de licență în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Ramona, presupusa iubită a lui Radu Dragne

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?

Ramona se află acum în Turcia, acolo unde se află și Radu

Aceasta se află chiar în aceste momente în Turcia, acolo unde se filmează și emisiunea Puterea Dragostei și unde este prezent și Radu.

Ramona a postat pe Instagram, dar și pe Tiktok, filmulețe și poze cu ea chiar din Istanbul. De asemenea, într-una dintre postări se vede clar că aceasta și-a petrecut una dintre seri alături de un băiat.

Ramona și-a petrecut mai multe seri în Istanbul alături de un băiat

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Radu de la Puterea Dragostei

Radu Valentin Dragne vine din București. Și-a aniversat ziua de naștere chiar la începutul sezonului 4. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict.

Lucrează ca antrenor de fotbal la juniori.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei și-a șocat urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o poză cu ea bătută

Concurentul din sezoul 3 și 4 al emisiunii de pe KanalD, iubește animalele foarte mult. Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Acesta are și o soră. De asemenea, Radu s-a nascut pe 6 septembrie 1996 si are 25 de ani. Radu de la Puterea Dragostei este nascut in zodia "Fecioara".

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si