Diana Dumitrescu nu-si mai incape in piele de fericire de cand a aflat ca va deveni mamica pentru prima data. Si pentru ca fericirea ei sa fie completa, Alin Boroi, sotul actritei, are grija ca aceasta sa fie rasfatata din plin.

Citeste si: Oradea, orașul din România cu cei mai mulți turiști, urmează să devină stațiune turistică de interes național!

"Rasfatata sunt evident de sotul meu care abia astepta si el momentul acesta da sunt mult mai somnoroasa mult mai obosita nu mai am acelasi tonus. Am avut o viata destul de bogata ...am facut toate nebuniile ...nu e ceva ce imi doream mai mult decat asta", spune Diana.

Diana Dumitrescu si Alin Boroi au avut o nunta ca-n povesti in toamna anului trecut. Relatia celor doi este una dintre cele mai reusite din showbiz-ul autohton. Cei doi stiu deja sexul primului lor copil, insa deocamdata... il tin secret.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Actrita in varsta de 35 de ani recunoaste ca perioada sarcinii are si unele momente mai putin... placute.

Citeste si: Bătrâna concediată de la grădiniță, umilită din nou. Ce i-au cerut la reangajare

"Intotdeauna mi-am dorit in momentul in care raman insarcinata sa am asa un ten curat stii cum sunt...eu am fost plina de bube", mai spune ea.

Ba mai mult, chiar si kilogramele in plus par a da unele batai de cap.

Viitoarea mamica nu-si face nicio grija despre vivitorul ei alaturi de bebelus.

"Banuiesc ca o sa invat si eu alaturi de copilul meu pas cu pas cum trebuie sa fiu sa ii fie si lui bine sa imi fie si mie bine", a concluzionat actrita.

Citeste si: Astea sunt satele romanesti care i-au impresionat pe straini. Tu ai fost aici?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si