Un pasager aflat la Clasa Business a atacat un insotitor de zbor la aproximativ 45 de minute dupa plecarea zborului spre Beijing, a explicat un purtator de cuvant al companiei aeriene. Acesta a adaugat ca nu exista informatii care sa sugereze ca acest incident ar reprezenta o amenintare la adresa securitatii nationale. Informatia a fost confirmata si de FBI.

In momentul in care pasagerul a devenit violent, mai multi pasageri au incercat sa-l opreasca, iar doi oameni – un pasager si un insotitor de zbor – au avut nevoie de spitalizare din cauza leziunilor suferite.

Ranile nu sunt insa deosebit de grave si nu le este pusa viata in pericol.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Suspectul, un barbat in varsta de 23 de ani din Florida, a fost arestat de Politia aeroportului din Seattle si transferat intr-un centru federal de detentie, potrivit FBI, care investigheaza incidentul. El a refuzat tratamentul pentru eventualele leziuni pe care le-ar fi putut suferi atunci cand a fost imobilizat de ceilalti pasageri.

Delta a confirmat incidentul intr-o declaratie, zicand: „Zborul 129 sa intors in Seattle in urma unui incident de securitate cu un pasager.

Pasagerul a fost retinut la bord si a fost scos din aeronava de catre autoritati, fara incident in plus, cand aeronava a sosit in Seattle”.

La bord au fost 207 pasageri, potrivit Delta Airlines. Compania aeriana din Atlanta a anuntat ca zborul spre Beijing a fost reluat in cursul zilei de joi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si