Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, pentru prima dată în ultimii 5 ani. El a fost acasă la Irinuca, la vila din Malibu. Ea locuiește alături de Mr. Pink, Monica Columbeanu și fiul lor.

După un timp îndelungat în care nu s-au văzut, Irinel a fost plăcut impresionat de ceea ce a găsit: o domnișoară în toată regula, frumoasă, educată și foarte inteligentă.

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii

„Irina a crescut frumos”

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum a fost prima întâlnire cu Irina! Tatăl ei este foarte mândră de ea și se bucură că are o viață frumoasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut. Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihlogie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos”, a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru  Cancan.

Irinel Columbeanu l-a întâlnit pe Mr. Pink despre care are o părere destul de bună. A petrecut zile de poveste în Malibu alături de cei trei.

Citește și: Irinel Columbeanu este sfâșiat de dor! Ultima dată când și-a văzut fiica a fost în urmă cu 5 ani: „Tot Monica hotărăște”

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel.

M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si