Jaxson, un iepure de peste 10 kilograme care este nu doar vedeta acestor sărbători, ci și a familiei sale. Jaxson, care este din rasa Gigant Continental, este uriaș, dar este de o blândețe și un răsfăț ieșit din comun.

Citește și: VIDEO| Iepurașii de Paște se pot închiria

Mary Mackay, stăpâna lui Jaxson: ”Este un uriaș blând, un uriaș extrem de blând.”

Stăpâna lui Jaxson i-a amenajat un loc special 

Simpaticul iepure adoră momentele de tandrețe pe care i le oferă stăpâna și este cel mai fericit când doarme lângă aceasta. Jaxson are și propriul ”dormitor”: un țarc special, acolo unde are un pat din paie și nenumărate jucării de care este foarte încăntat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Mary, stăpâna lui, a reușit să-l învețe pe Jaxson câteva comenzi simple. Și asta, pentru că în ciuda greutății uriașe, simpaticul iepure este un urecheat inteligent.

Mary Mackay, stăpâna lui Jaxson: ”Are aproape 11 kilograme.

Majoritatea câinilor nu atinge această greutate. De exemplu, un cocker spaniol ajunge la 11,5 kilograme. Acest iepure este simpatic, când îl mângâi și îl îngrijești, te porți cu el exact ca și un câine.”

Cât costă un iepure din rasa Gigant Continental

Iepurii din rasa Gigant Continental sunt cei mai mari din lume și în ultimii ani au devenit extrem de populari ca și animale de companie.

Un astfel de exemplar ajunge să coste aproape 200 de euro, ceea ce îl face mai scump decât un exemplar de câine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si