Presedintele Federatiei Romane de Judo, Cozmin Gusa, a laudat, in direct la Realitatea TV, performanta sportivei noastre.

" E bucurie mare pentru Romania ca am reusit aceasta medalie la o categorie foarte competitiva. Cleonia este un sportiv foarte talentat, muncitor, modesta. Continua intr-un fel traditia noastra la categoriile feminine 48- 52 kg. in finala se bat 2 japonze. Aici competitia este stransa in finala mare. Pentru noi, ca si Federatie aflata in dezvoltare dupa o anumita contractie, este un rezultat important.

Ne-am pus pe harta din nou, intr-o categorie de traditie a judo-ului romanesc, cea de 52 kg. E o veste buna si pentru judo, si pentru sport. Sa ne bucuram pentru Cleonia noastra.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Vorbim despre minimum 5 ore de munca pe zi de munca, impartite in 2 reprize, timp de 6 zile pe saptamana, in cazul Cleoniei. Faptul ca se ajunge la performanta in judo, care este un sport de inteligenta, de strategie, de intelepciune, este cu atat mai mare meritul. La fel de merituoase sunt si alte sporturi pentru Romania, de la tenis la gimnastica.

Sunt niste tineri care nu-si sacrifica tineretea, ci se pregatesc pentru viata. Campionii din judo devin mult mai bine pregatiti pentru acele provocari profesionale, tocmai pentru ca s-au pregatit in acest sport atat de complex", a spus Cozmin Gusa, presedintele FR Judo.

Vezi video aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si