Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, lider de piață la oraşe, sâmbătă, cu serialul “Infidelul”

Sâmbătă, 7 ianuarie, Kanal D a fost lider de audiență, în Prime Time, cu serialul turcesc “Infidelul”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Sorin Negru,

Minutul de aur a adus pe Kanal D 1.354.000 de fani ai serialului “Infidelul”. 

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Orășenii au ales, sâmbătă seara, să urmărească serialul preferat “Infidelul”, în intervalul de difuzare  20:00 – 22:30, poziționând stația Kanal D pe locul I, în topul televiziunilor din România, targetul All Urban, înregistrând 5.9% puncte de rating și 15.1% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, targetul All Urban.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

1.135.000 de telespectatori din întreaga țară, au urmărit sambătă, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, minutul de aur, atins la 21:15, adunând în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.354.000 de fani ai serialului “Infidelul”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI