Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Noul sezon „Mă numesc Züleyha” începe în această seară, la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: “Mă numesc Züleyha” revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

1.307.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai indragitei productii de la Kanal D.

Citeste si: Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Povestea personajelor preferate din serialul “Mă numesc Zuleyha” continuă cu noi fragmente emoționante de viață și răsturnări de situație, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

Citeste si: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”. Aproape 2 milioane de fani au urmărit aseară serialul preferat  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si