Kylian Mbappe a ratat o ocazie uriașă la 1-2, după care Manchester United a marcat în ultimul minut golul unei calificări incredibile. PSG- Manchester United 1-3 (2-0 în tur) și trupa de vedete a parizienilor va urmări din nou de la televizor fazele finale ale competiției. Potrivit digisport.ro, Kylian Mbappe (20 de ani) a fost pur și simplu distrus în momentul în care arbitrul Damir Skomina (42 de ani), din Slovenia, a pus capăt partidei.

Golul marcat de Rashford a schimbat datele problemei și i-a trimis pe ”diavoli” în sferturile UEFA Champions League. Starul celor de la PSG s-a prăbușit efectiv pe spate, nevenindu-i să creadă coșmarul pe care-l trăiește.

Citeste si: Neymar a luat foc după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor: ”E o rușine! Tipii ăștia de la VAR nu pricep nimic din fotbal!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Supărarea lui Mbappe, fotbalist dorit cu ardoare de Real Madrid, a fost cu atât mai mare cu cât acesta a fost aproape de marcarea unui gol care ar fi putut schimba destinul partidei. În minutul 84, Mbappe a scăpat singur către poartă, dar a alunecat și s-a împiedicat, fiind ajuns din urmă și deposedat.

Balonul a ajuns, într-un final, la Bernat, care a șutat din prima, la colțul scurt, dar a nimerit bara, notează digisport.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si