Leacuri cu miere de albine

Afectiunile hepatice

Pentru regenerarea celulelor hepatice se foloseste o combinatie de sirop de rostopasca si miere de albine. in seara dinaintea tratamentului se pune la fiert un litru de apa si dupa ce da de cateva ori in clocot, se adauga cinci grame de rostopasca maruntita.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Apoi se acopera vasul cu un capac si se aseaza la cald pana a doua zi dimineata cand se strecoara si se adauga 200 de grame de miere de albine. Dupa ce mierea se dizolva in totalitate, amestecul se pune intr-o sticla si se ia cate o lingura la intervale de cate o ora, de zece ori pe zi. Atentie! Puteti repeta aceasta practica doar dupa
ase luni de la precedentul tratament.

Leacuri cu miere de albine

Remedii impotriva tusei

Prin proprietatile sale dezinfectante, tonice si revigorante, mierea constituie un aliat de nadejde in sezonul rece.
Ca remediu impotriva tusei sunt recomandate mai ales mierea de tei, dar si cea de salcam. Atat pentru potentarea actiunii terapeutice, impotriva racelii, gripei si a simptomelor acestora, cat si pentru ameliorarea gustului, mierea poate fi folosita la indulcirea ceaiurilor.

Leacuri cu miere de albine

Bronsita, raceala, afectiuni pulmonare- intr-un litru de apa se pun 6 linguri cu varf de patlagina uscata si maruntita. Lasati sa dea in 3-4 clocote, dupa care acopetiti vasul si-l lasati la infuzat timp de 15 minute. Strecurati, adaugati sucul unei lamai si 2-3 linguri cu miere de albine. Omogenizati si consumati ceaiul pe parcursul unei zile.

Leacuri cu miere de albine

Dureri gingivale sau gingii care sangereaza- o lingurita cu pulbere din radacina de nalba se amesteca cu o lingurita de miere de albine. Se maseaza gingiile de 3 ori pe cu acest amestec, dupa ce v-ati spalat pe dinti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si