Este unul din numele mari ale folclorului romanesc si s-a bucurat toata viata de succes, insa batranetea i-a adus doar neajunsuri.

Nelu Balasoiu a ajuns la varsta de 75 de ani singur, departe de scena si cu o pensie de doar 300 de lei. Nelu Balasoiu se lupta nu doar cu boala, care il chinuie de cativa ani, dar si cu singuratatea care l-a facut sa nu mai vada speranta in fata ochilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"A aparut un diabet care nu a fost tratat. El s-a neglijat, boala s-a accentuat, e si putin dificil, iar eu nu am putut sa mai stau alaturi de el in permanenta. Trebuie sa ma ocup si de mama mea", a povestit doamna Tanta, femeia care are grija de el de ani buni.

"In primul rand as vrea sa ii spun maestrului ca ii doresc multa sanatate si cred ca problemele dansului de sanatate sunt prioritare,iar prietenii dansului ar putea sa il ajute si sa il sustina mai mult.

Singuratatea l-a omorat si faptul ca multi i-au inchis usa. Cel mai important ar fi sa mearga la un camin, unde va fi mult mai bine ingrijit", a spus Vali Calcan, o apropiata a artistului, la un post de televiziune.
Nelu Balasoiu si-a acuzat rudele ca l-au lasat singur, din cauza lipsei banilor.
Intrebata daca odata cu problemele, Nelu Balasoiu si-a gasit refugiul si in alcool, doamna Tanta a marturisit ca nu isi doreste sa comenteze aceste lucru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si