Totul se întampla în centrul Capitalei.

Se aproie timid de o masina de teren, stationata la semafor. Pare ca schimba cateva vorbe cu soferul Ii arata, pentru cateva secunde, rusinat, posteriorul, si isi lasa apoi privirea in jos. Un barbat coboara de la volan si se indreapta spre portbagajul masinii. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Tanarul iesit pe strada in costumul lui Adam... il urmeaza cu pasi marunti, acoperindu-si cu mainile zonele intime. Soferul scoate din masina cateva haine. Suprinza, insa!

Daca tanarul ar fi ajuns dezbracat pe strada fortat de situatie... cu siguranta nu ar mai fi tinut cont de nimic si ar fi acceptat hainele oferite. El, insa.... face cativa pasi inapoi si pare ca vrea sa fuga.Indignat de-a dreptul!!! asa se arata soferul care incepe sa gesticuleze si urca iar la volan.

Tot dezbracat, dar si dezamagit acum, barbatul o rupe iar la fuga printre masini. Sa fi fost vorba de un pariu pierdut sau pur si simplu doar o nevoie de adrenalina! El stie!

Cert este ca in cazul in care il vedeau si politistii, tanarul ar fi primit amenda de la 200, la 1.000 de lei pentru fapte sau gesturi obscente in public.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si