Publicul a remarcat-o pe Lolrelai în aparițiile ei televizate, îi urmărește conținutul postat pe rețelele sociale și îi apreciază sinceritatea.

Pusă în fața oglinzii trecutului, Lolrelai a făcut mărturisiri șocante despre abuz, consumul de alcool al părinților săi, despre încercările sale de a-i salva și despre resemnare.  Pentru Lolrelai lupta între bine și rău, între dragoste și repulsie față de cei care i-au dat viață a fost normalitate, dar a găsit puterea să îi înțeleagă și să îi ierte, chiar dacă dependența lor de alcool, în final, i-a distrus și ei sufletul.

Citește și: Ștefania Costache și-a pierdut mama de Paște și tatăl în Ajun de Crăciun, din cauza băuturii

" Beau amândoi de când îi știam... Atunci când eram mică nu mi se părea ceva greșit să îl văd pe unul dintre părinții mei făcând pe el. Crescând și neavând puterea să îi ridic, au fost momente când am ieșit în stradă și am rugat oameni să mă ajute să o ridic pe mama, să îl ridic pe tata (…). Au fost momente în care am filmat și am făcut poze, asta în ultimii ani de viață, pentru a mă întări în momentul în care ei nu vor mai fi, pentru a mă uită la ele și a-mi spune că oricum nu aveau o viață fericită. Am filmări cu mama în care se zbate pe jos și se roagă să moară. Atunci când îmi e foarte dor, mă gândesc că ea voia să plece oricum", a rememorat cu lacrimi în ochi Lolrelai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Daniela Gyorfi a povestit despre momentele grele din viața sa și despre relația pe care o are cu George Tal: ”Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe”

Frumoasa creatoare de conținut provine dintr-o familie de intelectuali, de profesori, și toată viața s-a luptat pentru atenția părinților săi. Universul căminului și-l amintește sub spectrul sticlei de alcool care era, pentru părinți, mai importantă decât propriul lor copil. După moartea părinților i-a luat trei ani să revină în casă în care a trăit adevărate traume.

"Casa aia, cumva, îmi luase tot. Acolo a murit mama, de acolo a plecat pe ultimul drum și tată, acolo văzusem ultima oară câinii mei. Indiferent cât de mult suferi la un moment dat pentru că părinții tăi, poate, nu sunt ideali, ei erau Dumnezeul meu. Am trăit până în momentul în care au murit în încercarea de a-i salva, în războiul asta cu sticla... Am realizat că nu am o copilărie normală abia pe la 16, 17 ani, când am cunoscut prieteni din jurul meu, mergând la ele acasă, am văzut că este o altă atmosferă. La noi era mizerie, era dezastru. (…) Atât mama, cât și tata erau niște oameni spectaculoși, făceau spectacol, aduceau bucurie în zilele lor bune... În zilele lor mai puțin bune, erau iadul pe pământ",  a povestit Lolrelai.

Singura constanța în viață sa a fost simțul datoriei. A fost mereu alături de părinții săi, golită de sentimente și de emoții, însă nu are regrete. A vărsat nenumărați litri de alcool și a îndurat o avanlanșă de vorbe grele, dar nu a renunțat.

Când simțea că nu mai poate, se refugia la mormântul bunicii, cea care a crescut-o și în casa căreia a trăit normalitatea.

Citește și: Maestrul Valentin Gheorghiu a încetat din viață la vârsta de 95 de ani

" Mă simțeam vinovată dacă îi abandonez. E atât de frustrant și atât de neputincios să porți o lupta pe care știi că nu ai cum să o câștigi, pentru că speranța are talentul ăsta de a te păcăli. Deși știam, rațional vorbind, că nu salvez pe nimeni și că nici de data asta nu e altfel, eu mergeam cu speranța că poate totuși pot. Și au fost multe momente extrem, extrem de dureroase... Am trăit moartea lor de multe ori", a mărturisit vedeta.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Mădălina Crețan, mărturisiri emoționante la aproape nouă luni de la dispariția rapperului Nosfe în emisiunea „În oglindă" la Kanal D2: „Eu am crezut că este o cădere de calciu, nu m-am gândit nicio secundă la un infarct"

A creat personajul Lolrelai când avea 16 ani, pentru că simțea nevoia să expună drama pe care o trăiește, însă nu dorea ca lumea să știe cine este în spatele ei. Cel mai important beneficiu al notorietății pe care a cunoscut-o odată cu aparițiile sale TV a fost conștientizarea propriei forțe interioare. Experiențele trecutului au făcut din ea o învingătoare și au învățat-o să se protejeze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si