Luca Theodor Toboșaru, stilist vestimentar: „Nu am nicio vagă idee cum se întreține, doar că se menține pe un val extrem de ridicat, e tot timpul activă, vitală, cântă super, la momentul actual cred că e cel mai bun performer din România.”

Electrizează și fascinează! Fiecare apariție a Loredanei Groza reprezintă un adevărat spectacol. Iar asta o recunosc cel mai bine stiliști vestimentari, care analizează cu atenție fiecare apariție a divei.

Loredana a reușit de-a lungul timpului, să își formeze o imagine spectaculoasă, inspirată din aparițiile vedetelor internaționale, dar personalizată în funcție de preferințele divei.

Citește și: Loredana Groza, în genunchi pe scenă. Artista a sărutat picioarele compozitorului Horia Moculescu

Luca Theodor Toboșaru, stilist vestimentar: „Se inspiră foarte mult, dar le aduce către corpul ei și anume după proporțiile pe care le are nevoie și le modifică.”

Loredana Groza face furori când urcă pe scenă 

Recunoscute pentru lejeritatea cu care abordează cele mai nonconformiste ținute, Loredana Groza arată intecabil indiferent de ceea ce poartă. Reușește să mixeze diferite stiluri vestimentare și să strălucească în orice ipostază.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

L uca Theodor Toboșaru, stilist vestimentar: „Uneori se costumează în tot felul de personaje care au un iz sexy, au o chestie erotică.”

În imaginile postată de divă pe rețelele social, una dintre cele mai admirate ținute este cea alcătuită dintr-o bustieră sexy pe care este reprezentat un balon în formă tridimensională. Ținuta este completată de dresuri negre și o pereche de pantofi cu tocuri extrem de înalte.

Luca Theodor Toboșaru, stilist vestimentar: „Ideea de element care se umflă vine la un designer asiatic și anume Issey Miyake, nu știu de unde este topul, mi se pare amuzant, moda trebuie să fie uneori amuzantă.”

Loredana excelează nu doar la capitolul vestimentar, ci și la accesorizarea în materie de frumusețe. Vedeta, în vârstă de 53 de ani, este departe de a-și arăta vârsta, iar coafurile abordate îi flatează chipul, fie că sunt naturale, fie că sunt peruci sau extensii.

Loredana Groza și-a început cariera încă de la vârsta de 3 ani, iar cele 5 decenii de activitate a demonstrat că este o adevărată divă a industriei muzicale din țara noastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si