Pe numele ei real Alberta Mosnegutu, fetita care s-a nascut fara maini si fara femur canta, compune poezii si joaca in piese de teatru. Pustoaica a aparut de doua ori pe scena, in piesele „Rinocerii” de Eugen Ionescu si „Femeia-tinta si cei zece amanti” a lui Matei Visnicc, iar prestatia ei a fost primita cu laude de catre critici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„De la inceput trebuie mentionat faptul ca Alberta Mosnegutu-Lorelai a atins un nivel superior fata de aparitia sa scenca din „Rinocerii” de Eugen Ionescu. Batrana Doamna, interpretata de Alberta, este o adevarata performanta, tanara actrita reusind sa configureze foarte bine structura psihologica a personajului numai prin tonalitatile si infexiunile vocii, cu ajutorul carora a reusit sa redea o personalitate ce penduleaza intre resemnarea existentiala si revolta tipica avangardismului. 

Daca va continua sa se autodepaseasca, daca va gasi si sprijinul necesar in cadrul comunitatii umane unde evolueaza, Alberta va reusi sa faca o cariera stralucita la nivelul teatrului radiofonic”, scria in 2015 un ziar din Dambovita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si