Partida a inceput cu o „surpriza” din partea fanilor din tribuna a doua, care au afisat mesajul "Doar Dinamo Bucureşti!", în culorile marilor rivali ai vicecampioanei. Suporterii lui Dinamo au dat o lovitura dura stelistilor.

Potrivit informatiilor ProSport, coregrafia a fost realizată de fapt de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan şi platita chiar de Gigi Becali. Acestia s-au prezentat fani ai stelei din Germania si au declarat ca vor sa realizeze o coregrafie 3D.

pectacolului".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Vestele colorate au fost plasate pe scaunele de la tribuna a doua de ultraşii din PCH în seara zilei de luni. Aceştia au intrat pur şi simplu pe stadion, fiind lăsaţi de forţele de ordine, obişnuite cu astfel de practici.

Suporterii au imbracat vestele, fara sa se stie ca mesaj vor contrui vestele colorate in alb si rosu. Surse ProSport susţin că dinamoviştii s-au infiltrat printre stelişti inclusiv în timpul meciului (aproximativ 200 de ultraşi) şi i-au "îndrumat" pe aceştia ce veste să îmbrace înainte de partidă ("Tu iei roşu, tu alb").

În plus, pe scaune a fost plasat un mesaj prin care steliştii erau anunţaţi că "vor fi parte integrantă a coregrafiei" şi îndemnaţi să nu dezbrace vesta primită timp de 30 de minute, indiferent ce se întâmplă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si