Îndrăgitul artist a venit astăzi pentru a ne împărtăși detalii inedite despre întoarcerea sa în România, după ce timp de 7 ani a locuit, împreună cu familia, în Germania.

Lucian Viziru a vorbit despre viața sa în Germania

Lucian Viziru ne-a dezvăluit cum este viața peste hotare, dar a oferit și câteva sfaturi pentru cei care își doresc să încerce o astfel de experiență.

Citeste si: Radio Impuls te premiază cu o mașină! “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără <griji> și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă <asta-i tot>, adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămâna, și din când în când mai <trag> câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!”,  a mărturisit Lucian Viziru. 

Lucian Viziru este foarte activ în mediul online

În prezent, Lucian Viziru realizează un podcast,  este foarte activ în mediul online, este antrenor de tenis, sport pe care l-a practicat. Nu e străin nici de afacerile în domeniul imobiliar. Care sunt planurile artistului, pentru viitor, ne-a spus chiar el, la “Dimineața cu noi”.

Citeste si: Tudor Chirilă, mărturisiri inedite la “Dimineața cu noi” “Nu aveam niciun fel de talent și nicio calitate, nu eram bun la nimic…”

“(…) Deocamdată mă ocup de imobiliare, și de Youtube, mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, Tik-Tok, chestii de genul asta și am observat că-mi place foarte mult. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis, în România, dar am băgat-o în <sertar>. Mă plictisesc  😊 … Îmi place să găsesc provocări noi, de fiecare dată! Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc, și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective”,  a mai spus îndrăgitul artist. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si