Luna nouă în Fecioară 28 august 2022. Fazele lunii reprezintă diversele forme în care poate fi văzută luna și care sunt întotdeauna aceleași.

Aceste modificări se raportează la  poziția lunii în raport cu Pământul și Soarele.

Iată ce semnifică luna nouă în astrologie și cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen în următoarea perioadă!

Luna nouă în Fecioara 28 iulie 2022

Luna nouă în Fecioară pe 28 august. Cum impactează zodiile ultima luna nouă din vara lui 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Ce semnificație are luna nouă în astrologie

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă.   Faza Lunii noi   este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se intrepune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibilă vederea Lunii deoarece ea este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare. 

Citeste si: Horoscopul iubirii septembrie 2022. Cine își găsește perechea în această toamnă?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totodată, în cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. Când se rotește un sfert din tură și putem vedea doar jumătate din lună luminată are loc semilună, când poate fi văzută în totalitate, când Pământul se aliniază cu Soarele, are loc luna plină.

Ciclul lunar are 28 de zile și este format din patru faze: Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru). 

Cum sunt afectate zodiile de luna nouă în Fecioară

Iată cum vor fi influențate zodiile de luna nouă în Fecioară!

Berbec

Pentru Berbeci, Luna Nouă apare în sfera grijilor zilnice, a muncii de zi cu zi și a sănătății. Pentru ei, acum este cea mai bună ocazie pentru a face schimbări.

Taur

Luna Nouă îi va face pe Tauri să fie mai creativi și mai dezinvolți.

Vor avea mai multă încredere în ei, iar unii nativi se gândesc să devină părinți.

Citeste si: Horoscop 24 august 2022. Zodiile care strălucesc de fericire. Li se schimbă viața!

Luna nouă în Fecioara 28 iulie 2022

Luna nouă în Fecioară pe 28 august. Cum impactează zodiile ultima luna nouă din vara lui 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Pentru Gemeni, Luna Nouă marchează sfera personală. Doresc să facă multe lucruri în același timp cât mai repede, ceea ce nu este posibil cu luna în Fecioară. Vor repara sau clarifica situații cu anumite persoane cu care nu s-au înțeles.

Rac

Pentru Raci, Luna Nouă pune accent pe educație și cunoaștere. Se pot întoarce pe băncile școlii, înscrie la facultate sau pot ajuta un membru din familie cu anumite informații.

Leu

În cazul nativilor Leu, Luna Nouă se axează pe câștigurile în urma unui proiect la care au muncit foarte mult. Trebuie să fie atenți la câștigurile financiare cu care au exagerat puțin. Anumite proiecte pentru care au depus mult efort se vor dovedi a nu fi de succes.

Fecioară

Nativii Fecioară au șansa unui nou start în viață. Devin mai ambițioase, vor să aibă succes, renume și își cer drepturile care li se cuvin. Toate acestea cu scopul liniștii pe care și-o doresc cu orice preț pentru că în mod normal nu doresc să iasă în evidență.

A venit momentul în care pun piciorul în prag și spun tot ce au pe suflet.

Balanță

Luna Nouă le găsește pe Balanțe cu o energie scăzută. Vor fi discrete și vor prefera să stea în banca lor pentru a analiza în liniște situațiile. Pot apărea anumite conflicte legate de călătorii.

Scorpion

Pentru ei, Luna Nouă ajunge în zona popularității. Vor fi în centrul atenției și se vor bucura de aprecierea tuturor persoanelor din jur. 

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Luna nouă în Fecioara 28 iulie 2022

Luna nouă în Fecioară pe 28 august. Cum impactează zodiile ultima luna nouă din vara lui 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Luna Nouă vizează capacitățile profesionale și sectorul carierei. Unele persoane le pot pune bele în roate. Luna Nouă îi va face să fie calmi, să cedeze și să se adapteze fără a fi orgolioși.

Capricorn

Luna Nouă în Fecioară îi va face pe Capricorni să se axeze pe principiile de viață și pe viziunea pe care o au în mod normal. Muncesc mult pentru ceea ce își doresc și au principii sănătoase. Pot apărea schimbări în ierarhie, cel mai probabil poate fi vorba despre o avansare la locul de muncă.

Vărsător

Pentru ei, luna nouă vizează sporul. Poate fi vorba despre tranzacții imobiliare, renovarea locuinței sau un nou domiciliu.

Pești

Pentru Pești, Luna Nouă pune accentul pe imaginea publică și relațiile personale. Vor să îi convingă pe cei din jur că merită ceea ce au, astfel pot deveni aroganți în ochii apropiaților.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Luna nouă în Fecioara 28 iulie 2022

Luna nouă în Fecioară pe 28 august. Cum impactează zodiile ultima luna nouă din vara lui 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Când va fi următoarea lună nouă

Ciclul lunar este alcătuit din 28 zile și format din patru faze principale, și anume:  Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru). În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii.

Astfel, următoarea Lună Nouă va avea loc pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55.

Citeste si: Mercur intră în zodia Balanță, începând cu 26 august 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si