Luna Plină de pe data de 1 august aduce schimbări semnificative în viața mai multor zodii. Ultima lună din vară este cea care aduce noi începuturi pentru unii nativi, în timp ce alți nativi pot pune punct unei etape stresante din viață și să se orienteze către un alt drum, atât personal, cât și profesional.  

Citește și: Horoscopul săptămânii

Horoscop august 2023 – Berbec 

După numeroase amânări și probleme ce păreau că nu vor mai avea rezolvare, nativii acestei zodii finalizează cu succes proiectele începute. Un alt proiect este pe cale să înceapă în această lună, care va aduce o schimbare majoră de lungă durată pe plan personal. Este cazul să luați atitudine cu privire la starea de sănătate și să consultați un medic pentru a nu se produce schimbări majore care să vă afecteze viața.  

Horoscop august 2023 – Taur 

Spre final de vară, nativii Taur vor avea parte de schimbări majore în viața personală, deși urmează o perioadă extrem de aglomerată. Totodată, sănătatea trebuie să rămână prioritară, iar dacă simțiți nevoia să cereți ajutor, o puteți face cu încredere, deoarece aveți persoane pe care vă puteți baza. Este bine să atrageți lângă voi oameni cu energie bună, de la care să cereți ajutorul atunci când aveți nevoie. 

Citește și: Horoscop 24 iulie 2023: Zodiile care încep săptămâna cu dreptul

Horoscop august 2023 – Gemeni  

Răsturnări de situație pentru Gemeni în această lună. O veste s-ar putea să vă dea peste cap și nu știți ce decizie trebuie să luați. Nu faceți nicio mișcare fără să vă luați timp de gândire. Veți vedea că schimbarea se va transforma în bine, iar ceea ce părea a vă da bătăi de cap nu este decât punctul de plecare pentru un nou drum de viitor. 

Horoscop august 2023 – Rac 

Finalul verii aduce și pentru Raci schimbări în bine, însă până la acestea veți fi nevoiți să treceți printr-o serie de obstacole. Veți fi trădați de anumite persoane, însă nu trebuie să disperați.

Citește și: Fazele lunii august 2023: Când este Lună Plină şi Luna Nouă?

Acesta este momentul în care vă puteți face noi legături care să dureze pentru toată viața, iar persoanele care vor intra în cercul de prieteni vă vor aduce schimbări în bine. Veți fi demoralizat de aceste evenimente neplăcute, însă trebuie să vă încurajați singuri pentru a merge mai departe.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 25 iulie 2023: Cea mai frumoasa zi din viața acestei zodii

Horoscop august 2023 – Leu 

Nativii Leu vor avea parte de o schimbare pe plan profesional, fie îți vor schimba locul de muncă, fie vor merge către un alt departament. Deși la început nu li se va părea o idee bună, își vor da seama că acesta este locul în care pot avansa și din care pot primi noi oportunități de colaborare, unde își vor pune în lumină calitățile pe care le dețin. 

Horoscop august 2023 – Fecioară 

Fecioarele trec printr-o schimbare la nivel sentimental. Sunt cu gândul la o relație din trecut sau se află în dubii cu privire la o persoană din viața lor care ar putea să le devină partener pe termen lung. Trebuie să vă luați timpul necesar pentru a vă gândi la toate posibilitățile, să lăsați din orgoliu și să luați decizia cea mai bună, altfel veți avea parte de o schimbare majoră care nu o să vă bucure pe termen lung.  

Citește și: Horoscop săptămânal 24- 30 iulie 2023: Ce suprize aduce ultima săptămâna din iulie pentru zodii?

Horoscop august 2023 – Balanță 

Nativii Balanță sunt foarte energici în această perioadă și se gândesc să facă o investiție financiară importantă. Aveți în vedere să calculați dacă această investiție merită pe termen lung sau este doar o dorință de moment, pentru a nu regreta mai târziu și a pierde o sumă considerabilă de bani.  

Horoscop august 2023 – Scorpion 

Scorpionii vor fi încăpățânați și în această perioadă și nu acceptă să asculte și părerea celor din jur. Este posibil să fiți pe cale să faceți o alegere greșită cu privire la omul de lângă voi, pe fondul unor discuții în contradictoriu. Lăsați orgoliu deoparte și aveți grijă ca alegerea pe care o faceți să nu vă distrugă viața. Luna plină de pe 1 august s-ar putea să vă influențeze.  

Citește și: Fazele lunii august 2023: Când are loc Luna Plină și Luna Nouă?

Horoscop august 2023 – Săgetător 

Este o perioadă excelentă pentru o schimbare majoră din punct de vedere energetic. Acum este momentul în care puteți să vă acordați toată atenția de care aveți nevoie și să vă puneți pe primul loc, chiar dacă nu ați făcut acest lucru până acum. Puteți să faceți câteva schimbări în locuință care să vă schimbe dispoziția și care să vă mențină starea de bine. 

Citește și: Horoscop august 2023: Ultima lună de vară aduce schimbări majore în viața acestor zodii

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop august 2023 – Vărsător 

Vărsătorii trebuie să facă o schimbare majoră cu privire la timpul pe care îl acordă familiei. Pot apărea reproșuri din partea acestora, din cauza faptului că nu le acordați destulă atenție, fie că sunteți mai mult plecat, fie că sunteți ocupat cu serviciul. Pe lângă acestea, nu uitați că trebuie să vă stabiliți priorități și că familia reprezintă una dintre ele.  

Horoscop august 2023 – Capricorn  

Această lună aduce schimbări majore de dispoziție pentru nativii acestei zodii. Îți vei da seama de persoanele din jurul tău și vei acorda mai multă atenție celor care fac parte din viața ta. Colegii vă vor prelua o parte din responsabilități. 

Este o lună prielnică pentru odihnă și pentru evaluarea stării de sănătate.  

Citește și: Semnul din zodiac care are șanse mari să divorțeze. "Nu acceptă compromisuri, se simt mai bine singuri"

Horoscop august 2023 – Pești 

Peștii vor avea o lună în care se vor baza pe comunicare. Cei aflați într-o relație se vor înțelege de minune cu partenerul de viață, iar singuri vor face un pas către cineva ce urmează să îi fie partener de viață.  Luna august aduce schimbări majore în viața sentimentală, iar alegerile vă aparțin în totalitate.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si