Luna Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022. Află ce se întâmplă cu zodiile de Lună Plină în fecioară de pe 18 martie 2022!

Ce semnificație are luna plină în astrologie?

Pe 18 Martie, Luna Plină se întâmplă în semnul practic al Fecioarei. Acest fenomen este unul dintre cele mai importante evenimente care ne va încărca cu energii noi și pozitive.

Iată cum va fi influențată fiecare zodie de această mișcare!

Luna Plină se va situa în semnul Fecioarei, mai exact în jurul orei 09:19. Ziua de 18 martie vine cu o perioadă analitică, în care emoțiile vor fi mai intense decât de obicei și tototată se vor ivi ocazii semnificative pentru schimbări majore în viețile zodiilor.

În această perioadă, oamenii vor simți nevoia de a repara și vindeca lucruri sau situații din trecut sau prezent. Vor fi luate decizii neașteptat, mai ales pentru a-i proteja pe cei dragi și de a ascunde unele situații tensionate.

Cum sunt afectate zodiile de luna plină în fecioară?

Unele zodii ar putea fi încercate în ziua de 18 martie. Adevăruri grele vor ieși la suprafață, iar problemele vor trebui rezolvate, fără a trece cu vederea peste anumite situații pe care dorim să le lăsăm în spate.

Citeste si: Horoscop săptămânal 14-20 martie 2022. Zodia care trebuie să își găsească un echilibru interior

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În cazul unor nativi ar putea apărea probleme legate de îndoieli sau suferințe care necesită să fie rezolvate. Nevoia de a-i ajuta pe cei din jur va fi mai importantă decât a ajuta propria persoană. 

Luna Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Luna Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii nu vor renunța la ideile lor de a privi lucrurile, chiar dacă unele sunt preconcepute. Luna Plină le va arăta realități la care nu s-au gândit până acum. 

Taur

Taurii se vor concentra mai mai ales pe muncă și vor conștientiza ce fel de greșeli nu mai trebuie să repare pentru ca totul să meargă ca pe roate.

Gemeni

Gemenii sunt mai sensibili decât de obicei în perioada această perioadă. Sunt afectați emoțional de anumite evenimente care se petrec în jurul lor. Le va lua ceva timp să se detașeze.

Citeste si: Luna Plină martie 2022: Pe ce dată are loc și cum sunt zodiile afectate

Rac

Pentru racii este o perioadă bună planuri de viitor. Au tot felul de presimțiri, iar unii s-ar putea chiar să se hotărască să înceapă o viață nouă în afara țării.

Leu

Leii sunt motivați mai mult ca oricând să schimbe ceva în viața lor.

Au parte de provocări mari la locul de muncă, dar și în dragoste. Dacă nu se impun acum, vor pierde un tren important al vieții lor.

Fecioară

Fecioarele stau cu gândul la vacanță, doar că mai trebuie să rezolve anumite chestiuni importante. Pot apărea niște situații tensionate în rezolvarea unor probleme cu autoritățile. 

Balanță

Balanțele vor trece de la o stare la alta de Lună Plină. Sunt ba vesele, ba triste. Simt că nu își mai găsesc locul, însă cineva le poate motiva.

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Patru hop-uri importante: Zodiile care vor avea de trecut teste grele

Scorpion

Scorpionii sunt ceva mai optimiști în perioada aceasta. Sunt printre puținii nativi care reușesc să vadă partea plină a paharului, să își păstreze optimismul în orice context posibil.

Săgetător

Săgetătorii se fosusează asupra locuinței. Au de făcut anumite schimbări sau renovări. Ziua de 18 martie ar putea fi ziua în care vor finaliza toate treburile restante.

Capricorn

Capricornii sunt agitați, și doar în unele situații au dreptate. Important e să nu se impună prin ridicatul tonului, ci prin argumentare. Vărsătorii au provocări mari pe plan amoros. S-ar putea ca cineva interesant să apară în viața lor. 

Vărsător

Vărsătorii au parte de mari provocări pe plan sentimental. Cineva interesant apare în viața lor. Primești o ofertă tentantă de la locul de muncă, dar stai să analizezi foarte bine situația.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

Pești

Peștii își urmează un nou destin și sunt focusați pe a lua decizii cât mai corecte. Ți-ai refuzat multă vreme micile plăceri, dar urmează o perioadă de răsfăț. Un moment bun de a te bucura de rezultatele muncii tale. 

Cand va fi urmatoarea luna plina?

Următoarea lună plină va avea loc pe data de 16 aprilie 2022.  Luna plină se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Tototaă, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba.

Lunile pline sunt cunoscute pentru că aduc sentimente și emoții intense pentru toate semnele zodiacului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si