Luna Plină 13 iulie 2022. În astrologie se consideră că, o  lună plină  este văzută ca un apogeu, un punct culminant. Oamenii confundă deseori Luna plină cu un timp pentru a manifesta, în timp ce aceasta practică este mai potrivită în timpul lunii noi.

Luna plină  se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

lună plină iulie 2022

Luna Plină iulie 2022: zodiile favorizate.

[Sursa foto: PixaBay]

Mai mult,  faza de lună plină  este cunoscută pentru faptul că aduce sentimente și emoții intense, însă pot reveni și unele situații nerezolvate din trecut. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe 13 iulie 2022 va fi Lună Plină.

Lună Plină iulie 2022- zodiile care au parte de momente speciale

Luna Plină de pe 13 iulie se formează cu Soarele în zodia Racului, iar Luna în zodia Capricorn. 

lună plină iulie 2022

Luna Plină iulie 2022: zodiile favorizate.

[Sursa foto: PixaBay]
cân

Berbec

O Lună Plină care pune accent pe muncă și pe relații, care le poate schimba casa și raportările pe care le au la familie.

O pot lua pe un drum separat, pot schimba locuința.

Taur

Taurii se ocupă de acte ce țin de un proiect, întâmpină dificultăți în a primi aprobări și avize. Caută să vadă de la cine poate primi ajutor în problemele pe care le întâmpină.

Citeste si: Luna Nouă iulie 2022: Cea mai bună perioadă pentru aceste zodii!

lună plină iulie 2022

Luna Plină iulie 2022: zodiile favorizate.

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Fie vor câștiga, fie vor pierde bani. S-ar putea să își dea seama că unele investiții pe care le-au făcut nu au avut rost. Își cer drepturile pe care le au.

Rac

Pun accentul pe propria persoană și cum îi văd cei din jur. Vor să fie mai independenți și să facă lucrurile așa cum vor ei, sunt îndrăzneți și se bazează pe propria persoană. Pot începe un proiect care va avea succes sau pot primi o funcție la locul de muncă.

Leu

Leii își organizează munca, dar vor acorda mai multă atenție și sănătății. Ar putea face ceva schimbări dacă simt că nu îi avantajează ceea ce fac, caută confort.

Fecioară

Fecioarele se vor desprinde emoțional de o anumită persoană. Poate fi vorba despre o obsesie sau despre o persoană care a făcut parte din viața lor. Pentru alte Fecioare Luna Plină poate veni cu o idilă.

Balanță

Vor găsi un nou sens în viață, se pot raporta într-un alt mod la familie, pot face schimbări. Pot găsi un numitor comun cu partenerul de viață.

Scorpion

Scorpionii au planuri și proiecte care trebuie puse foarte bine la punct. Toate aspectele au legătură cu munca. Pentru unii Scorpioni importantă este sănătatea și caută părerea mai multor specialiști, vor rezolva toate problemele.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 3 iulie 2022. O zi tensionată pentru aceste zodii. Vești neașteptate

lună plină iulie 2022

Luna Plină iulie 2022: zodiile favorizate.

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Primesc bani. Fie din moșteniri din familie, fie din investiții făcute de alții care îi avantajează. Pot descurca anumite aspecte juridice ce țin de câteva proprietăți. Este nevoie de timp și răbdare.

Capricorn

Luna Plină pune accent pe relația cu o persoană foarte apropiată: copil, iubit/ă sau părinte. Trebuie să țină cont de părerile și dorințele persoanei respective. Capricornii se gândesc dacă lucrul respectiv le aduce un beneficiu și lor.

Vărsător

Trebuie să se organizeze mai bine. Sunt creativi la locul de muncă și au performanțe. Trebuie să își stabilească mai bine prioritățile și stilul de viață.

Pești

Trebuie să își asculte inima și sufletul și să facă lucrurile pe care le simt. Au abilități care îi avantajează să facă tot ceea ce își doresc, au talentul în sânge și vor face lucrurile cum știu ei mai bine dacă își găsesc curajul de care au nevoie.

Citeste si: Horoscop 5 iulie 2022. Zi cu ghinion pentru trei zodii. Mare atenție!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si