Aerul condiţionat din trenul care mergea pe ruta Mangalia-București s-a defectat, iar geamurile nu puteau fi deschise, astfel că aerul a devenit sufocant. 60 de pasageri au leșinat și mai multe echipaje medicale și de Poliție au fost trimise în gara din Constanța. 

Un bărbat a suferit un infarct

Coşmarul a continuat după ce trenul a plecat din Gara Constanţa. La Ciulniţa, un bărbat a suferit un infarct și a fost scoasă din tren pe targă, fiind chemată de urgență o ambulanță.

Trenul a ajuns în Gara de Nord din Bucureşti, cu o întârziere de o oră şi jumătate. Pasagerii, revoltaţi, spun că se gândesc chiar să dea CFR Călători în judecată. 

Citeste si: Rețeaua de transporturi din Londra, blocată din cauza unei greve pentru salarii

Sorin Grindeanu anunța pe Facebook, în urmă cu doar câteva zile, că România va achiziționa trenuri care vor circula cu 200 de kilometri la oră.

Unde vor circula trenurile de mare viteză

"Serviciile vor fi oferite inițial pe liniile deja electrificate la momentul punerii în circulație a trenurilor, dar se vor extinde pe măsură ce vor fi electrificate și alte rute (Cluj Napoca – Oradea, București – Giurgiu, Constanța – Mangalia).Trenurile se vor putea deplasa cu o viteză maximă de 200 km/h și vor oferi o capacitate de transport de minimum 160 locuri fixe (clasa întâi și clasa a doua) și minim 160 locuri în picioare," scria

Grindeanu. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Replica primită de Ciolacu din partea PNL:,, Nu suntem interesați de competiția cine jignește sau se victimizează mai mult''

De asemenea, a fost anunțat că a fost semnat cel mai mare contract de finanţare pentru domeniul feroviar din cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), în valoare de 8,77 miliarde lei, şi presupune modernizarea liniei de cale ferată Caransebeş – Timişoara – Arad, pe o lungime totală de 162 km, transmite Agerpres.

Citeste si: Tragedie pe un drum din Sibiu: trei membri ai unei familii au decedat în urma unui accident

Potrivit unui comunicat al CFR SA, transmis luni AGERPRES, contractul de finanţare, a fost semnat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi directorul general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Ion Simu Alexandru.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si