Kate s-a nascut in Statele Unite intr-o familie religioasa cu sase copii. Religia era o parte importanta din viata ei, a invatat bine, a muncit din greu si a obtinut job-ul visurilor. Era singura femeie pe o pozitie de conducere intr-o lume a barabatilor, iar colegii ei nu se fereau sa-i arate ca locul ei nu era acela. In afara de Gary.

Citeste si: S-au inteles! Ce le-a promis Guvernul companiilor Uber, Bolt si Clever

„A fost mereu alături de mine. În scurt timp, am devenit prieteni. Știam că era proaspăt divorțat, așa că am ezitat, când m-a invitat la o întâlnire. Până la urmă, m-a convins...mi-a spus că era pregătit să-și trăiască viața în continuare, alături de mine”, povesteste Kate.
În 1991, cei doi colegi de muncă s-au căsătorit. Familia lor a crescut, ei devenind părinții a doi băieți și o fată. Kate credea că duce o viață perfectă.

Citeste si: Milionar celebru, acuzat de lovirea unei tinere

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu trecerea anilor, cariera femeii se indrepta spre cele mai inalte culmi.După zece ani petrecuți în Amsterdam, familia s-a întors în Statele Unite. Kate avea 59 de ani și reușise să economisească un milion de dolari. Era gata să se bucure de o pensionare liniștită.
Toate planurile ei s-au năruit dintr-o singură propoziție: „Nu mai este niciun ban”.
Pe toată durata căsniciei lor, Gary nu făcuse altceva decât să mintă și să fure toți banii munciți de soția lui.

Abia după ce a depus actele de divorț, Kate a aflat întregul adevăr despre bărbatul cu care trăia.

Citeste si: VIDEO| Vedetele au stralucit la evenimentul primaverii

„Avocatul meu a aruncat bomba: Gary nu divorțase de prima lui soție, era căsătorit. Nu știam cum să mă ridic din mizeria asta. Am luat copiii și am fugit în California.”
In 2007, econimia era la pamant, iar Kate ajunsese sa traiasca din ajutor social. Atunci i-a venit cea mai nebuneasca idee: să cutive și să vândă marijuana.

Citeste si: BlooDoChallenge, aplicația care salvează vieți

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mă împrietenisem cu multe femei care treceau prin perioade dificile. Toate îmi spuneau că povestea mea le-a inspirat să lupte pentru o viață mai bună și m-au încurajat să înființez o organizație non-profit. Mi-am pus veșminte de călugăriță și așa a luat naștere Sisters of the Valley.”
„Visul meu era să ajut oamenii. Am deschis clinica de marijuana pentru a oferi tratament celor bolnavi. Arătăm ca niște călugărițe, dar nu avem religie.

Ducem o viață simplă”

Afacerea călugărițelor valorează acum cinci milioane de dolari. Femeile au in plan să deschidă francize în Australia, Brazilia și Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si