Vom vedea, pe rand, minunatiile Romaniei din acest colt de Paradis. Una dintre ele este cascada Bigar, cunoscuta in intreaga lume drept una dintre cele mai frumoase.

Citeste si: Grav accident pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost rănite

Izbucul Bigar, cu tot cu spectaculoasa cadere de apa si magicul izvor din stanca, reprezinta un loc pe care trebuie sa-l vezi macar o data in viata.

Bucurosi ca au facut-o, Andreea si George ne poarta pasii spre o alta zona care a pus Romania pe harta monumentelor din patrimoniul UNESCO: Morile de la Eftimie Murgu, de pe Valea Rudariei. Salba de mori de apa care impodobesc raul, pe o distanta de aproximatiiv trei kilometri din cursul sau, reprezinta cel mai spectaculos ansamblu de acest fel din sudul Europei. Morarii de la Eftimie Murgu duc traditia mai departe iar pasiunea si respectul pentru istoria acestor locuri ii fac sa isi ia misiunea in serios.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Orban, nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie: "Trebuie să fim responsabili"

Inevitabil, ROventurierii nostri nu pot merge mai departe fara sa guste, pe indelete, din deliciile culinare ale locului, pentru ca mai apoi, cu forte proaspete, George si Andreea sa ne arate alte minunatii din zona Banatului care abia asteapta sa fie descoperite si admirate.

Citeste si: Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat definitiv. A scăpat ușor, după ce primise 6 ani cu executare în prima instanță

De la cea mai veche farmacie montanistica, „ROventura” merge catre cel mai frumos lac al Banatului, Lacul Buhui, parte din Parcul National Cheile Carașului, unul dintre cele mai frumoase locuri din muntii Aninei.

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, o noua editie „ROventura”, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si