Crima odioasă de la o petrecere din Dâmbovița, unde au fost prezente mai multe vedete, iar un bărbat de 41 de ani a fost ucis cu 20 de lovitură de macetă, a îngrozit întreaga comunitate. Mama celor trei suspecți rupe tăcerea și vine cu noi dezvăluiri.

Mama celor trei suspecți în cazul crimei din Dâmbovița vine cu explicații

Femeia a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN  și a explicat că fiii ei, cei trei suspecți în cazul crimei din Dâmbovița, sunt nevinovați.

„Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați”, a mărturisit femeia.

Citește și: Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat într-un hotel din Dâmbovița. Cântărețul Alex Velea a fost audiat

„Am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune.(...) Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut”, a mai spus femeia.

Alex Velea, martor în cazul crimei de la petrecerea din Dâmbovița

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost înjunghiat la o petrecere, în județul Dâmbovița.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ulterior, s-a aflat faptul că victima este un bărbat de 41 de ani, originar din Târgoviște, care ar fi fost înjunghiat de 20 de ori de un grup format din trei bărbați, suspecți în acest caz.

Trupul victimei a fost dus la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

La locul unde s-a petrecut scandalul se afla și cântărețul Alex Velea, audiat ulterior de polițiști, în calitate de martor. Potrivit surselor, la petrecere au fost prezenți mai mulți artiști, printre care și Antonia, soția lui Alex Velea, dar și Alina Eremia.

velea

Alex Velea, cântăreț

[Sursa foto: Dreamstime]

Pentru comiterea faptei, trei bărbați cu vârste între 19 și 32 de ani sunt suspecți.

Cei trei se află în custodia polițiștilor, urmând să se stabilească gradul de participare la comiterea faptei și să fie luate măsurile prevăzute de lege.

Victima de 41 de ani a decedat după ce i s-au aplicat 20 de lovituri cu o macetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si