"Am fost amenințată cu moartea de când m-am mutat și a zis că îmi rupe picioarele, văd că întâi mi-a dat în cap", spune femeia de 75 de ani, care susţine că nu e prima dată când familia care locuieşte cu un etaj mai sus ar fi atacat-o!

Citeste si: Bacalaureat 2019. Rata de promovare la sesiunea specială a BAC-ului a fost de peste 85%!

"M-a atacat în fiecare an de două-trei ori. Dumnezeu m-a scăpat că n-am murit și sunt azi aici. Mi-a dat în cap. Motivul nu îl știu. Muzică nu putea să fie. Făceam curățenie pe scară și mi-a dat cu mopul în cap și a vrut să între și peste mine în casă. Curgea sângele pe mine așa. M-a lovit aici în moalele capului. Ea lucrează ca liftieră la spital. A știut unde să mă lovească, ea lucrând într-un spital. M-a stropit cu o substanță că mi-a ars pielea. M-a făcut în toate felurile, odată nu m-a lăsat să ies din bloc, m-a sechestrat, am chemat poliția", a spus Mariana.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Evaluare Națională 2019. Broșuri întârziate, absolvenți cu planuri încurcate!

Citeste si: Omul care gestiona banii PSD și-a dat demisia

Mariana spune că după o carieră sportivă de invidiat, a sperat că mutarea sa în acest bloc o va face să aibă o viaţă liniştită, dar viaţa sau mai degrabă vecinii aveau să îi spulbere această speranţa.

"Am fost handbalistă la Steaua Telaj unu Ploiești în divizia A. După asemenea carieră, până la 75 de ani nu mă așteptam să primesc așa ceva. Eu am un copil și copilul meu are 3 copii. El este compozitor și muzician. E compozitor de muzică pentru filme. De opt ani nu ne-am văzut", a spus Mariana.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si