"Tenisul mi-a arătat lumea şi mi-a arătat din ce am fost făcută. Este modul în care m-am testat şi cum am măsurat creşterea mea. Şi orice voi alege pentru următorul meu capitol, următorul meu munte, voi continua să împing, să urc, să cresc. Tenisului îi spun la revedere", a scris ea pe Instagram.

Citeste si: Greta Thunberg a anunţat moartea bunicului ei, actorul Olof Thunberg

Din cauza unei accidentări suferite la umăr, Şarapova a evoluat puţin în 2019, ultima dată la US Open, inainte de a pierde în primul tur la Brisbane şi la Australian Open, în acest an, coborând pe locul 373 mondial.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: București: un tânăr asiatic a fost scuipat și dat jos din metrou de fanii clubului Rapid

Şarapova are în palmares cinci titluri de grand slam, două la French Open, 2012 şi 2014, ultimul după o finală cu Simona Halep, şi câte unul la Australian Open, în 2008, Wimbledon, în 2004 şi US Open, în 2006.

În cariera ei, fostul număr 1 mondial a cucerit 36 de trofee de simplu şi a mai jucat 23 de finale, câştigând premii de peste 38 de milioane de dolari din tenis.

Ea este campioană în FedCup cu echipa Rusiei, în 2008 şi medaliată cu argint la JO de la Londra, în 2012.

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc au decis ce fac în perioada turneului din Doha, unde campioana din Dubai a anunțat că nu va participa! Tenismena a hotărât totul cu logodnicul ei

Cariera ei a intrat pe o pantă descendentă după ce a fost suspendată 15 luni pentru folosirea substaţei interzise meldonium, în februarie 2016, după Australian Open.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si