În ziua tragediei, Alexandru Ştefan Rusu şi iubita lui, o femeie în vârstă de 36 de ani, mama a doi băieţi minori, au organizat o mică petrecere la care au invitat două prietene.

Citeste si: Buzău: un tânăr militar a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

Spre miezul nopţii, pe fondul consumului excesiv de alcool, Rusu a început să facă avansuri celor două tinere invitate şi i-a propus iubitei să participe la un joc erotic în grup.

Pentru că cele trei femei l-au refuzat, bărbatul a devenit agresiv, iar în cele din urmă și-a omorât viitoarea soție.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru această faptă, Alexenadru Ştefan Rusu a fost condamnat definitiv la 22 de ani de închisoare. La această pedeapsă, însă, se adaugă acum încă 6ani, pentru tentativa de viol.

Citeste si: El este românul care a îngrozit Belgia. A violat și a ucis o femeie cu bestialitate

Conform procedurilor, cele două pedepse se contopesc, astfel că în final criminalul din Mihai Bravu are de executat 24 de ani de închisoare. 

Citeste si: Descoperire macabră în Italia. Un român, găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital

Potrivit  ziarulincomod.ro, Rusu a contestat decizia Judecătoriei Ploiești., astfel că magistraţii Curţii de Apel vor fi cei care vor da sentința finală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si