Dorința lui Melis, pe care a avut-o din totdeauna, devine realitate odată cu săvârșirea logodnei cu chipeșul Ege, tânărul de care aceasta este îndrăgostită obsesiv. Le polul opus, Zeynep suferă în tăcere pentru că l-a pierdut pe bărbatul iubit. Cu toate că Bulent încă are dubii în legătură cu sinceritatea sentimentelor lui Ege, în cee ace o privește pe fiica sa, Melis, acesta încuviințează, la insistențele soției sale, uniunea celor doi.

Un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, de la ora 19:00 la Kanal D2

Pe de altă parte, Bulent nu știe cum să reacționeze atunci când află că sora sa este adevăratul motiv pentru care Gonul, dragostea lui din tinerețe, l-a părăsit. Mai mult, Gonul îl asigura pe Bulent că, deși a fost nevoită să îl părăsească, femeia a continuat să îl iubească neîncetat.

Sîla continuă să treacă prin momente stânjenitoare ori de câte ori îl întâlnește pe Kuzey. Bărbatul se încăpățânează să nu vadă acțiunile sincere și pline de iubire venite din partea sărmanei tinere și decide să o alunge din viața sa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În episodul anterior, Crezând că Gonul vrea să o ia pe Zeynep de lângă el, Bulent are o întâlnire cu aceasta, iar în urma întrevederii celor doi bărbatul va afla un mare secret teribil, care îi va da complet viața peste cap.

Citește și: Davut, victima răzbunării lui Ali. Un nou episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, de la ora 20:00 la Kanal D

Melis trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce Ege a cerut-o în căsătorie, în vreme ce Zeynep suferă în tăcere, știind că l-a pierdut definitiv pe bărbatul iubit.

În familia lui Kuzey problemele se țin lanț. Încă aflat în suferință după pierderea iubitei sale, Elif, bărbatul nu vrea să mai lase pe nimeni să “îi intre” în suflet. Pe Sîla o apostrofează ori de câte ori drumurile lor se intersectează, acuzând-o pe frumoasa tânără că aduce numai probleme familiei sale.

Dacă își va ierta Bulent sora pentru greșelile din trecut, care i-au afectat teribil viața, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si