Deși ți se poate părea puțin ciudat, trebuie să știi că există mâncare cu canabis și pentru animale, nu numai pentru oameni. Pentru că și ele sunt ființe vii și au nevoie de gustări inedite, câinii au în meniu delicii cu canabis. 

Citește și: EXCLUSIV: O fetiță de 5 ani, din Gorj, a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine, de față. Totul s-a petrecut pe ulița din comuna Scoarța/ Primarul comunei: „Sunt foarte mulți câini”

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

”Alimentația prietenilor blănoși este extrem de importantă într-o viață sănătoasă. Tocmai de aceea, în ultimul timp, au apărut tot mai multe formule cu aport nutrițional ridical, unele dintre ele chiar și cu extracte de canabis. Despre ce formulă este vorba ne spune Anca Simion.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anca Simion, fondatoarea unui petshop din Capitală: ”Este substanța non halucinogenă din planta de canabis, care are proprietățile medicale dovedite și aceste formule sunt foarte bune pentru cățeii care au sensibilități nutriționale, care nu tolerează foarte bine alte proteine de origine animală și au proprietăți foarte bune în rezolvarea anxietății, problemelor imunitare.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: ”Mi-au povestit că avem ceva legat de insecte.”

Anca Simion, fondatoarea unui petshop din Capitală: ”Proteina din insecte este la modă în acest moment și, bineînțeles, că blănoșii beneficiază de aporturile lor calorice. Este vorba despre o insectă specifică, care se cheamă ”musca soldat negru”, și este o proteină foarte ușor obținută și eco.”

Care sunt cele mai căutate recompense pentru patrupezi

Andra Ionescu, reporter Kanal D: ”Pentru că vrem să-i răsfățăm, ce recompense ne recomandați?”

Anca Simion, fondatoarea unui petshop din Capitală: ”Avem niște recompense cu ingrediente de uz uman. Ca atare, a fost  degustată inclusiv de clienții noștri și ni s-a spus că sunt foarte bune, mai ales cele cu miere și unt. Sunt foarte bune la dresaj, acasă, să-i răsfățăm în orice situație.”

Cât costă o conservă cu canabis

Andra Ionescu, reporter Kanal D: ”Câți bani ar trebui să scoatem pentru aceste conserve, dar și pentru recompense?”

Anca Simion, fondatoarea unui petshop din Capitală: Recompensele la 200 de grame sunt 15 lei, iar aceste conserve la 400 grame, cele cu insecte, sunt 26 de lei și cele cu canabis sunt 29 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si