Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022. Iată cele mai frumoase mesaje pe care le puteți transmite celor dragi, în ziua de Ajun sau chiar de Crăciun!

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022.

Mesaje, urări și felicitări pentru Ajunul Crăciunului

„Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!”.

„Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi.

Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare”.

„Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!”.

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022.

Citește și: Cozonacii de Crăciun, gata de pus pe masă

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă!  Crăciun Fericit şi La Multi Ani cu Sănătate!”.

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

„Crăciun fericit! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă”.

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022.

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viață cât mai lin”.

„Fie că sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viață. Crăciun Fericit!”.

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”.

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru Ajunul Crăciunului

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din față noastră va fi presărat cu împliniri”.

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”.

„Seară plină de lumină Sufletul iesle să-ți devina Ca sa se nască-n el Iisus Cu Binecuvântări de sus Căci vine blând și plin de har Să nu îi închidem ușa iar Crăciun Fericit!”.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Jacob Lee revine în România! Artistul australian va face show la București și Cluj-Napoca în noiembrie- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022.

Citește și: Au primit cadouri în prag de Crăciun

„Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să vă fie mereu alături!”.

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022.

„Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului”.

Citește și: Dăruiește Crăciun acolo unde nu există


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si