Antrenorul de dans Valentin Illes din Timișoara, în vârstă de 51 de ani. Era căsătorit și avea doi copii. Fiica sa a postat, după aflarea cumplitei vești, un mesaj cutremurător pe Facebook.

Fiica lui Valentin Illes: ”Cât timp mai sunt aici nu o să te uite nimeni!”

”Ce ai face moarte de-ai fi, și ai avea tată și ar muri?

Sunt atât de mândră că am avut șansă să fiu copilul tău, atât cât a fost.

Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-l întreb de ce nu ți-ai văzut nepoții, să-l întreb de ce nu mai pot să te ating, să-l întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mondială… Mă împacă doar gândul că ai trăit o viață cum ai vrut tu, o viață de țigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni.

Citește și: Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Ileș, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine”

esajul emoționant al fiicei lui Valentin Illeș, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine”

Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illeș, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine”

[Sursa foto: Valentin Ilieș - Facebook]

”Mă împacă doar gândul că ai trăit o viață cum ai vrut tu”

Am simțit de aseară de când ai plecat… noi suntem suflete pereche….

O să fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine. Cât timp mai sunt aici nu o să te uite nimeni!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O să te fac mândru!

O să mă adun..cum m-ai învățat și o să îți fac o postare cum meriți…asta nu îți face dreptate!

Ai fost bărbatul vieții mele, te iubesc și ne vedem în curând!”.

Soția lui Valentin Illes: ”Îl aşteptăm acasă ....ca de obicei”

Soția sa, Luminița Illes, a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care sunt alături în aceste momente grele:

”Mulțumesc dragi prieteni, pentru mesajele trimise, nu reușesc să răspund că un pic sunt împrăṣtiată. Vali sigur s-ar bucura... sau ṣtiu ṣi eu ,se bucură...Mulțumesc că ne sunteți alături.Mulțumesc în numele lui. Îl aşteptăm acasă ....ca de obicei. O să revin cu detalii despre înmormântare.Odihnească-se în pace.

Citește și: VIDEO- Tragedie în Veneția. Un autocar plin de pasageri a fost cuprins de flăcări, după ce a căzut de pe un pod. 21 de persoane și-au pierdut viața

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei

Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei

[Sursa foto: Facebook]

”Domnule Valentin, golul pe care îl lăsați în urmă este imens”

Un alt mesaj impresionant a fost postat de o fostă elevă a lui Valentin Illes. Aceasta vorbește de începuturile carierei sale și de ajutorul primit de la antrenor:

”Îmi iau puterea de a scrie câteva rânduri, deși știu că nu va fi decât o firimitură din câte am primit eu de la el.

Domnule Valentin, golul pe care îl lăsați în urmă este imens pentru că ați atins inimi pe veci, oriunde ați apărut.

Ați apărut și în viața mea, încă de la începutul carierei mele de dansator. Eram doar o fetiță micuță, undeva pe la 7 ani, care știa doar că îi place să danseze și că va trebui să își arate pasiunea pe un ring imens. Privirea și zâmbetul dumneavoastră m-au ajutat să îmi clădesc curajul pe parchet încă de la primele concursuri. Căutam să vă văd printre arbitrii pentru că dacă erați acolo, mă linișteam”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si