O mama din Marea Britanie a gasit cel mai sadic mod de a se razbuna pe fostul ei sot. In ziua in care era stabilit termenul de judecata pentru stabilirea custodiei copilului, mama a facut un gest extrem. Ea si-a strangulat baiatul de 7 ani cu o esarfa, apoi l-a sufocat cu o perna. Totul de teama ca va pierde custodia, dar si pentru a se razbuna pe fostul ei sot.

Cu o saptamana inainte de a-si pune planul in aplicare, mama-criminala a scris o scrisoare pentru sotul ei. Cuvintele sunt socante.

"Sper ca toata aceasta durere sa te insoteasca pana la ultima respiratie inainte de moarte.", a scris femeia potrivit Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tatal a fost cel care si-a gasit copilul mort in pat. Imediat dupa crima, femeia a incercat sa se sinucida. Fostul ei sot a descoperit-o in baie, cu mai multe rani in zona gatului si bratelor.

In casa femeii au mai fost descoperite scrisori prin care aceasta confirma ca prefera sa-si vada copilul mort, decat sa plece cu tatal sau.

In fata judecatorilor femeia a facut o declaratie la fel de socanta.

”Nu, m-ati inteles gresit. Copiii sunt viata mea, sunt lumea mea. Nimic nu m-ar fi facut sa le iau viata, copiii sunt viata mea.”, a sustinut aceasta.

Acum, femeia risca sa-si petreaca tot restul vietii in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si